Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2-3 napos gyümölcskúra ér...

2-3 napos gyümölcskúra ér valamit?

Figyelt kérdés
Zöld almát és körtét eszek általában. Plusz 3-4 liter viz!
2016. aug. 11. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ér. A tonnányi gyümölcscukortól le fogsz fogyni. Logikus...
2016. aug. 11. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok szempontból ér valamit, fogyás szempontjából nem nagyon.
2016. aug. 11. 16:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Milyen szempontbol?
2016. aug. 11. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
2-3 napos gyümölcskúra egészséges, tisztítja a beleket, energiád lesz tőle. De fogyni nem fogsz vele, ha fogysz is az csak víz és visszajön
2016. aug. 11. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezeknek a szetvalaszto es x napos dietaknak semmi ertelme.onsanyargatas az egesz es utana ugyis csak visszahizol..hosszutavon lehet normalisan kajalni ehezes es hizas nelkul ha az ember azt eszi amire a testenek szuksege van..meg van ez a modszer amit te probalsz..ez a hulyeseg ami semmire nem jo csak a noi idiota divatlapok cikkei szajkoznak aminek az a hatasa hogx aki elhiszi ezeket es tudatusol a nyilvanvalo eredmenytelensegbe akkor bemeseli maganak hogy soha nem tud lefogyni..mikor lefogyni roppant egyszeru konnyu es elvezetes csak jol meg kell erteni az alapokat es eletmodszerint elni es idot adni a dolognak..persze kecaegteto az ilyen 2 3 napos meg 90 napos dietaknak nevezett csodamesek de ezeknek az egvilagon semmi ertelmuk
2016. aug. 11. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Változó, engem baromira éhessé és enerválttá tenne, utána pedig cukormérgezést kapnék. Más pedig jól ellenne úgy.

A mennyiség sem mindegy. Ha nem eszel sok gyümölcsöt, akkor fogysz valamicskét, kis zsírt és kis izmot, de víz is mehet le, főleg, ha mozogsz is és a gyümölcs képtelen lesz visszatölteni a glikogénraktáraidat. Fogyás szempontjából nem sokat ér. Az emésztőrendszer se lesz békén hagyva, macerálod az inzulint... De biztos lehetnek pozitív vonásai is egyes embereknél, ehhez nem értek. Nekem a totális böjt vagy a zsírböjt szimpatikusabb, akkor legalább nincs inzulincibálás, beáll a ketózis és nem éhes az ember (legalábbis én nem). Persze izombontás van, de nem olyan vészes és hamar visszaépül rendes étrenden. Azért zavar, szóval én ezt sem csinálom soha, mert a kiegyensúlyozott étrend fekszik a legjobban. De ez is emberfüggő. Ha neked jólesik, bajod aztán nem lesz pár naptól.

2016. aug. 11. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!