Ha nem eszek kenyeret és elkezdek rendszeresen sportolni, akkor van esély rá, hogy lefogyjak? Ha igen, kb mennyi idő után?
A rendszeres sport a kulcsa a fogyásnak. Ha nem is adod fel teljesen a kenyeret, de sportolsz az is egy jó kiindulási alap. Bár azért az is befolyásolja, hogy mit sportolsz.
Ami a reggelt illeti, akkor a legjobb, szinte mindenki akkor ajánlja, de én például ha reggel sportolok nagyon fáradt leszek egész nap, így én este szoktam. Ezt majd te is kitapasztalod magadnak.
En a futast nagyon ajanlom
Napi 3-4km es par het utan latszik mar a valtozas.
Ja es este fuss inkabb mert ha jol ,,kifutottad" magad akkor mikozben alszol akkor is megy meg a kcal egetes.
A lassu kocogas segiti elo a fogyast, minel hosszabb ideig fuss hasonlo tempoban.
Ha gyorsan futsz akkor a szenhidratot egeted el.
Szia.
Igyekezz arra, hogy minél kevesebb kalóriát vigyél be. Nem muszáj csak zöldségeken és gyümölcsökön élned, ehetsz édességet, de módjával! A diétában a mennyiség a fontos, de biztosan neked is van olyan gyümi és zöldség, amit szívesen eszel / szeretsz. Igyál mellé sok vizet -> evés után lehetőleg! A sok folyadéktól teltebbnek érzed a hasadat és nem akarsz annyit enni. Na, ezzel azt akartam elmondani, hogy nem pont a kenyeret kell kizárni az életedből.
Nem biztos, hogy a futás a legmegfelelőbb. Online sok torna fent van, ami igazán hatásos. Meg hasra az egyik legjobb például a felülés.
Hajrá! Biztosan sikerülni fog! ^^ Határozd el magadat és mindent bele! :))
14/L, 57 kg & 167 cm (13 kg-t fogytam összesen alig két hónap alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!