Hogyan lehet megküzdeni az éhségérzettel?
Ki milyen gondolatokkal vagy módszerekkel áll ellen a kísértésnek?
Mondjuk, ha nagyon megkívánok egy csokitortát, akkor hiába ehetek mást, diétásat, ha én semmire nem tudok gondolni, csak a tortára, még éjjel is arról álmodok. Ez később elmúlik?
Én ha megkívánok egy csokitortát, akkor eszem egy szelet csoki tortát. És akkor úgy alakítom a további étkezésemet aznap, hogy ezzel együtt se lépjem túl a kalória keretemet. Persze nyilván nem minden nap tolok be csoki tortát, hanem pl. 1 hónapban egyszer.
Ha megvonnám magamtól ezt, már régesrég befuccsolt volna a fogyókúrám :D
Az éhség pedig nálam, amikor elkezdtem csak 1-2 hétig tartott. Most már nem vagyok éhes állandóan. Anno megettem napi 2500-3000 kalóriát, belehaltam volna egy 1200-as napba. Most már Teljesen jól elvagyok 1200-1300 kalóriával.
A lényeg, hogy ne vonj meg magadtól semmit, amit szeretsz, csak tarts mértéket. Nálam ez nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!