Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves múltam,171 centi...

15 éves múltam,171 centi vagyok, és kb.80 kiló. Mennyit kéne leadnom?

Figyelt kérdés

nem akarok anorexiás kis liba lenni, de nem tudom, mennyi lenne a megfelelő

tudnátok segíteni?

2010. ápr. 18. 01:18
 1/7 anonim válasza:
hát 80kg-val messze nem leszel anorexiás :) ám nem tom nmilyen a testalkatod szal nem tom megmondani
2010. ápr. 18. 01:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Nemet is irhattál volna)mert az is számit) de gondolom lány lehetszm hakis liba szüt beirtad.

Szerintem olyan 60 kiló elég lenne a mostani méretedhez képest és szerintem nem kell félj az anorexiától.

De kicsit furcsállom azt, hogy még a 171 centin is (ami eléggé magas egy lánhyoz képest) akár 15 évesen us mér 80 kiló tudtál lenni. Mert egy 15 évesnek nincs ideje hogy meghizzon főleg ha nő. A hizás csak jóval utána szokott lenni. De ki tudja.

2010. ápr. 18. 01:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Közhelyes leszek, de mindegy. Annyit fogyj le, hogy jól érezd magad a bőrödben. Figyelj oda mit eszel, sportolj rendszeresen. Ennyit tudsz tenni. Ha te a tükörben szépnek látod magad alkatilag, akkor tulajdonképpen nincs is miről beszélni. A tudat lehet, hogy zavaró, hogy te 80 kg vagy, de ha nem jó így neked akkor tegyél ellene! Ne a mérlegnek higgy, hanem a tükörnek! Egyébként szerintem ehhez a testmagassághoz kb 7-8 kg-t kéne leadnod minimum, de ilyenkor ha 5-6-tal kevesebb vagy, akkor is magabiztosabb leszel, kedvet kapsz, hogy tovább csináld mert látod az eddig elért eredményt, és szépen lassan le fog menni az a felesleg rólad, csak tartsd be amit be kell, és légy türelmes, mert nem leszel modellalkat holnaputánra. Ez csak tapasztalat, nem gonoszkodás :)
2010. ápr. 18. 02:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyen idősen tényleg nem kellene fogyókúráznod, de megértem az érzéseidet.

Próbálj meg odafigyelni az étkezéseidre, hogy mit és mennyit eszel. többször egyél keveset.

Felejtsd el a nasikat, chipseket, cukros löttyöket.

Egyél több zöldséget, gyümölcsöt és mozogj valamit.

Én 170 cm és 82kg voltam 2 héttel ezelőttig. Most 170 cm és 79,5 kg vagyok. (26 L)

Csak tornázok és most akarok bicajozni majd. Nem eszek különleges ételeket, csak betartom a fentebb írtakat.

Sok sikert és kitartást!

2010. ápr. 18. 07:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja és még annyit, hogy elvileg nekem az ideális 70 kg lenne, szóval szerintem neked is. De vannak ilyen kalkulátorok a neten.

7:00

2010. ápr. 18. 07:01
 6/7 anonim ***** válasza:
15 kilót, de orvosi felügyelettel, kivizsgálás után. Nem normális, hogy ennyi kiló vagy, és ha nem derítik ki az okát, nem fogsz tudni lefogyni.
2010. ápr. 19. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, hogy 15 évesen "nincs itt az ideje" meghízni. Épp ellenkézőleg: a tinédzser lányok általában ducibbak mint egy 25-30 közötti nő. Mindez a hormonoknak köszönhető. Amúgy 171 cm-s magasságodhoz (ha lány vagy) 68 kg-val már abszolút csini lehetsz. Ha nagyon vékony akarsz lenni, akkor 61 kg. Ha anorex, akkor meg 50.
2010. ápr. 19. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!