Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az isten van már?

Mi az isten van már?

Figyelt kérdés

Nem fogyok. Leadtam 2 hét alatt 7 kilót viszont azóta egy deka nem mozdul meg.

Már egyre kevesebbet kényszerülök enni mert semmit nem csinál a mérleg.

84-ről 77,76-ra fogytam viszont már egy hete 77 kilót tartom.

Ma pl ettem kettő vifon zacskós levest ( egyben van 50 kalória, és 7 gramm szénhidrát)

Semmi mást.

2016. júl. 24. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Te nagyon durván koplalsz
2016. júl. 24. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Lelassult az anyagcseréd amiatt, hogy nagyon keveset eszel, ezért nem tudsz fogyni. Egy hét alatt 0,5-1 kiló fogyás az egészséges, nagy túlsúly esetén 1,5. Nem mondom, hogy holnap egyél ugyanúgy, mint 2 héttel ezelőtt, mert akkor visszahízod. Fokozatosan növeld az adagokat, és felejtsd el a zacskós leveseket. Lehet, hogy kevés benne a kalória, de szerinted mennyi tartósítószert tartalmaz? Nem attól egészséges valami, hogy majdnem nincs benne szénhidrát. Nem arra akarok természetesen célozni , hogy a fehér kenyér egészséges lenne... Keress rá Schobert Norbi Update-módszerére - talán azt a legkönnyebb betartani. Nem muszáj Update-termékeket vásárolnod ahhoz, hogy tartsd azt a diétát. Ha van kérdésed, írj nyugodtan privátot nekem. Sok sikert! :)
2016. júl. 24. 20:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Ettem ma akkor 2 ilyen levest, egy pici natúr csirkemellet, és most egy paradicsomot.

Ez elég? Nagyon sok?

Annyira félek hogy sokat eszem...

2016. júl. 24. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyél rendesen. 1500 kcalt, pl., nem ilyen kis semmiket.

Egy hete 77 kiló, ezzel a világopn semmi baj nincs. A testsúly ingadozik. Ha fogysz 1 kilót (zsírból), akkor is stagnálhat a súlyod, mert mondjuk több vizet kötsz meg épp.

Amúgyis sokan stagnálnak egy ideig. Nem az a megoldás, hogy betegesen koplalsz. Türelem.

2016. júl. 24. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja s 2 hét alatt 7 kiló után főleg nem csodálkoznék a stagnáláson. Így is túl gyors 3 hét alatt 7 kiló, még akkor is, ha ebben sok a víz.
2016. júl. 24. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Megettél vagy 300 kalóriát, gratulálok. Legalább 1200-1500 kellene, hogy normálisan fogyj. Meg mozgás.
2016. júl. 25. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Egyáltalán nem sok, amit megettél. Ha továbbra is ugyanennyivel növeled az adagokat, minden rendben lesz :)
2016. júl. 26. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!