Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A munkahelyemre milyen ételeke...

A munkahelyemre milyen ételeket vegyek reggel a CBA-ban?

Figyelt kérdés

Nincs módom főtt ételt hozni.

Ha a CBA-ban vásárolok reggel, miket vegyek ami elég a 14 órás munkaidőmre és diétás?

Adjatok tippeket.

Ti mit ennétek 14 óra alatt amit reggel megkapsz az abcben?

Köszi!

2016. júl. 19. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
natúr joghurt, kefír, hozzá korpovit keksz, esetleg valami jó felvágott, sovány sajt, ezek reggelire nagyon jók. Vehetsz egy nagyobb zacskó műzlit is, amit a joghurtodba tudsz keverni. Délelőttre még vehetsz pár szem almát, barackot. Ebédre én a helyedben vennék ilyen zacsis előrecsomagolt vegyes salátát, vannak hozzá kész öntetek is, esetleg ha van mikró, tudsz benne sütni hozzá egy pár virslit, tökéletes ebéd. Uzsonnára ismét lehet pár szem korpovit keksz egy-két paradicsommal, sajttal, vagy akár újra gyümölcs. Otthon meg este tudsz enni levest jó sok zöldséggel. Én valami hasonlókat vennék.
2016. júl. 19. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Tonhalkonzerv, zöldség, sovány sajt,zsírszegény túró,cottage chesse.
2016. júl. 19. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Én olajos magvat vennék jobb híján, vajat, plusz zöldségeket, sajtot, esetleg banánt, persze aki eszik olyat, annak teljesen jók a húsok és a túró is.

Nem tudom, mi neked a diétás, nekem az, amiben kevés a ch s nem túl kalóriaszegény, mert abból fél mázsa után is éhes maradok. Nem ismerem a te diétádat. Fogyni azzal fogsz, amivel kalóriadeficitben maradsz, s hogy ezt mi segíti elő, az nagyon emberfüggő.

2016. júl. 19. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!