Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Rubint Réka...

Mi a véleményetek Rubint Réka Alakreform magazinjáról?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 20:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mennyit adtál le és mióta csinálod?
2010. máj. 2. 10:55
 12/17 anonim válasza:
Le lehet valahonnan tölteni?
2010. máj. 2. 13:09
 13/17 anonim válasza:
100%

...a 12. napon vagyok (voltam) és eddig-ha a mérleg nem csal- 2,5 kg ment le. De nem a súly számit, hanem tényleg az összhatás...legalábbis nekem.

Amúgy sem szeretem a mérleget, teljesen függővé tesz és hamis "képet" ad (ettől függetlenül kiváncsi voltam, igen, igy rá is álltam, de már bánom. Azóta nincs mérlegelés és kész, az, hogy a gatyók nagy része ismét feljön, sokkal többet jelent. )

Nem hiszem, hogy letölthető lenne,elég terjedelmes lap.

2010. máj. 3. 21:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
én egy hete futok és dvd-re tornázok,mellette a kajára is odafigyelek és lement 3 kg.
2010. máj. 5. 17:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik, a tornát nem csinálom, én kifejezetten a receptek miatt vettem meg, mert amiket én tudok főzni, az már uncsi. Én se update cuccokból fogom főzni, hanem normálisból, igaz, én egyáltalán nem vagyok túlsúlyos, inkább az egészséges kajálásra hajtok. Szerintem 750 Ft-ot mindenképpen megér.

Amúgy Réka és Norbi fikázásáról az a véleményem, hogy

senkit nem kényszerítenek arra, hogy dagadtra zabálja magát. Nem hinném, hogy ezért Norbi a felelős.

(Természetesen tisztelet a kivételnek, aki betegség miatt hízott meg, nem a saját felelőtlensége és igénytelensége miatt.)

2010. máj. 7. 09:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A receptek miatt hasznos tud lenni,annak aki már kifogyott a főttkaja receptekből. Amúgy alapvetően egy nagyon egyszerű megoldóképletre alapozza minden termékét norbi és réka: aerob mozgás+torna+csökkentett szénhidrát bevitel,cukros szarok elhagyása,sok fehérje és zöldség. Ezt mondjuk egy gondolkodó ember aki tanult biologiát nélkülük is rájön,de ha valakinek kell egy huzúerő,egy séma amire támaszkodhat akkor nagyon hasznosak a könyveik is. Úgy állnak a témához mintha ők találták volna ezt fel,de ettől függetlenül én nem fikázom őket mert rengeteg a kövér ember,és ők legalább valamilyen jó példával járnak elő ennek csökkentése érdekében. Akinek szükséges megvennie és követnie valamit,akkor rékáékat kövesse és ne a nők lapja diétákat,90 napos stb és hasonló baromságokat. Rékával és Norbival legalább egészségesen lehet fogyni,persze itt is vannak nagy lehúzások (update cuccok),amik abszolút feleslegesek,néklülük is le lehet fogyni,meg lehet oldani a diétás étkezést. Ettől függetlenül jók szeirntem!
2010. máj. 7. 10:02
 17/17 anonim válasza:
50%

Kedves Mindenki!

Mindenkinek más a fogyókórázási dolga.

Van aki koplal van aki Rékáét csinálja.

Én elértem az Alakreform-al amit akartam. a tökéletes alakot és a normális étrendet. 28 nap alatt több mint 5 kilót fogytam és kicsit nőiesen is izmosodtam. és még most is csinálom...

aki meg kritizálja Rékát mutasson be jobb edzéstervet ha ő annyira tudja....

2011. jún. 25. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!