Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg kellene fogynom, és...

Hány kg kellene fogynom, és az mennyi idő alatt reális?

Figyelt kérdés
168 cm vagyok és 60 kg.
2016. júl. 14. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Te testképzavaros vagy, ha azt hiszed, hogy 168 centihez főleg 50 kg alatt még fogynod kell. Kezeltesd magad és ne írj ökörségeket... még a végén elhiszi valaki aki ugyanolyan betegségben szenved mint te, aztán vagy kórházban végzi vagy koporsóban.

Kérdező: 21,3 a testtömegindexed, ez normális súly. Egyébként a magasságodhoz 53 a minimum egészséges súly, alatta már soványság, ami ugyanúgy egészségügyi problémákat okozhat mint a túlsúly, vagyis nem egészséges.

Na most, ha megcélzod az 53 kilót, akkor az 7kg fogyást jelent. Mivel eleve nincs is felesleged, ezért nem fog túl gyorsan lemenni. Fél kiló heti fogyással érdemes számolni. kb 3,5 hónap.

2016. júl. 14. 17:02
 2/4 A kérdező kommentje:

1-es szerintem is kevés az a 45 kg, inkább hiznod kellene.

2-es köszönöm a hasznos valaszt. :)

2016. júl. 14. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Na, bocs az eleje az egyes válaszolónak szólt, csak eltűnt a válasza.
2016. júl. 14. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem látunk, de én nem akarnék fogyni egy grammot sem, ha ennyi lennék.

Ez arányaiban ugyanannyi, mint az én magasságomhoz (158) az 50. 50 alatt nagyon szarul néztem ki, 55 nekem az ideális.

Nyilván zsír- és izomaránytól függ.

2016. júl. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!