14/f Le szeretnék adni 10-15 kg-t hogy csináljam?
167-168 cm vagyok 70 kg
ne azt írjátok hogy egyél zöldséget és sportold szarrá magad
2-3 hónap alatt egészségesen letudod adni, és ha odafigyelsz vissza sem fog jönni, nem úgy mint a "fogyóKÚRÁknál".
Annyi a dolgod hogy heti 4-5x tornázol otthon 20-30 percet és/vagy 40-60 percet futsz/kerózol(én az utóbbit csinálom)
Emellett pedig kerülöd a tésztákat,az édességeket, a zsíros ételeket, helyettük egyél csirkét,halat,köretnek különféle salátákat,naponta egyél minimum 1-2 db gyümölcsöt, és igyál minimum 2-3 liter vizet.
Így hetente 0,5-1 kg-t le tudsz fogyni ZSÍRBÓL, nem pedig IZOMBÓL és VÍZ ből.Persze csak ha a zsírod miatt akarsz fogyni, nem pedig csak azért hogy a mérleg kevesebbet mutasson, de a tükör meg még rosszabbat.
Ezekkel amit leírtam a heti 1 kg-t simán lehet tartani és ha megelégedtél magaddal azután sem kell elhagynod az edzéseket, mert jót tesz a szívednek is és a testedet is formálja, feszesít és jó közérzetet ad.
Csinálhatsz még hasizom gyakorlatokat is ezek mellett, hogy azért legyen minek látszani mire lefogysz ;).
Én 5 hét alatt fogytam ezekkel a módszerekkel 3 kilót(a kerózást csak 2 hete iktattam be)szóval az sokat dobott rajta.
Ezeket ettem: reggel vagy két kis kifli, vagy 1-2 szendvics párizsivel(bármilyen),salátával,vajjal
ebédre 2dl tej 60 g kukoricapehellyel+ 1 narancs vagy alma
vacsira pedig ami van(csirke rizzsel,saláta,(csinálj salátát,csinálj hozzá csirkemell darabkákat, rakj hozzá zöld salátát,esetleg sültkrumplit,de ezt inkább hanyagold, és kész is az isteni gyros tál, nekem nagyon bejött, nagyon finom.:)
Sok szerencsét.Szia.
14/f.167cm 50kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!