Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14/f Le szeretnék adni 10-15...

14/f Le szeretnék adni 10-15 kg-t hogy csináljam?

Figyelt kérdés

167-168 cm vagyok 70 kg

ne azt írjátok hogy egyél zöldséget és sportold szarrá magad

2010. ápr. 15. 18:52
 1/7 Osynho ***** válasza:
Nem is ezen van a hangsúly. A legnagyobb tévhit, hogy éhezni kell. Sőt! Nem szabad éhezni, mert lelassul az anyagcseréd, leépíted az izomzatodat, miközben a szervezet ragaszkodik a zsírkészletedhez. Szóval napi minél többször egyél, kerüld a szemét kajákat (fehér liszt, cukor, sok zsír). Hasznos, ha nagyjából tudod mennyi kalóriát eszel meg, és azt milyen fehérje/szénhidrát/zsír arányban. Ha emellé egy minimálisat mozogsz, az ugye + kalóriákat éget el, és az anyagcseréd is felgyorsul. Igyál sok vizet.
2010. ápr. 15. 19:03
 2/7 anonim válasza:
hát mivel a fogyókúra maga az hogy egyél zöldséget és sportold szarrá magad....más nem nagyon tudok...
2010. ápr. 15. 19:03
 3/7 anonim válasza:
akkormit írjunk? egyél gumicukrot és szétrobbansz, oszt könnyű leszelXD
2010. ápr. 15. 19:05
 4/7 Osynho ***** válasza:
100%
Előzőnek: Ez baromság. Eleve a fogyókúra maga is baromság. Ezt nem kúraszerűen kell csinálni, hogy "jajj baromi hirtelen felszaladt rám 10 kiló zsír, pedig csak napi 3 csipszet meg 4 tábla csokit tömök magamba, és most jujjde le akarok fogyni 1 hét alatt 5 kilót". Amint befejezted a koplalást, a szervezet, - mivel ki volt éheztetve, súlyos stressz érte - gyorsan raktározni kezd, és hízol. Emellé jön még az elvsztett folyadékmennyiség és máris tovább nő a testúly. Közben ugye elvesztettél több kiló izmot a koplalás miat, amitől teljesen alaktalan leszel és a testzsír %-od is jó magas lesz. Szóval koplaljatok csak...
2010. ápr. 15. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
167 cm 70 kg, minek akarsz 10-15 kg-ot leadni??????????????? sportolj és 4-5 kg-ot adj le
2010. ápr. 15. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:

2-3 hónap alatt egészségesen letudod adni, és ha odafigyelsz vissza sem fog jönni, nem úgy mint a "fogyóKÚRÁknál".

Annyi a dolgod hogy heti 4-5x tornázol otthon 20-30 percet és/vagy 40-60 percet futsz/kerózol(én az utóbbit csinálom)

Emellett pedig kerülöd a tésztákat,az édességeket, a zsíros ételeket, helyettük egyél csirkét,halat,köretnek különféle salátákat,naponta egyél minimum 1-2 db gyümölcsöt, és igyál minimum 2-3 liter vizet.

Így hetente 0,5-1 kg-t le tudsz fogyni ZSÍRBÓL, nem pedig IZOMBÓL és VÍZ ből.Persze csak ha a zsírod miatt akarsz fogyni, nem pedig csak azért hogy a mérleg kevesebbet mutasson, de a tükör meg még rosszabbat.

Ezekkel amit leírtam a heti 1 kg-t simán lehet tartani és ha megelégedtél magaddal azután sem kell elhagynod az edzéseket, mert jót tesz a szívednek is és a testedet is formálja, feszesít és jó közérzetet ad.

Csinálhatsz még hasizom gyakorlatokat is ezek mellett, hogy azért legyen minek látszani mire lefogysz ;).

Én 5 hét alatt fogytam ezekkel a módszerekkel 3 kilót(a kerózást csak 2 hete iktattam be)szóval az sokat dobott rajta.

Ezeket ettem: reggel vagy két kis kifli, vagy 1-2 szendvics párizsivel(bármilyen),salátával,vajjal

ebédre 2dl tej 60 g kukoricapehellyel+ 1 narancs vagy alma

vacsira pedig ami van(csirke rizzsel,saláta,(csinálj salátát,csinálj hozzá csirkemell darabkákat, rakj hozzá zöld salátát,esetleg sültkrumplit,de ezt inkább hanyagold, és kész is az isteni gyros tál, nekem nagyon bejött, nagyon finom.:)

Sok szerencsét.Szia.

14/f.167cm 50kg

2010. ápr. 15. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
azért szeretnék fogyni mert jobb alakot szeretnék nem olyat ami most van és lehetöőlet június eleéjig kellene leadnom 10kg-t mert barátnőt tervezek... jövőhét pénteken beszélek dietetikussal szerintem azért van megoldás de köszi az eddigi jó választ :D
2010. ápr. 17. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!