Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kéne vacsorázni?

Martinbh kérdése:

Mit kéne vacsorázni?

Figyelt kérdés
Életmódváltáson vagyok és mellette edzek.Jött fel izom meg jobb az anyagcserém is fogytam vagy 10 kilót ami szerintem több zsír mint 10 kg mert jött fel izom is.De nem tudom mit kéne vacsorázni.Eddig azt ettem amit anyukák másnapra csinált ebédre de gondolom az nem jó.B ármi ötlet?

2016. júl. 13. 16:49
 1/5 A kérdező kommentje:
*anyukám
2016. júl. 13. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Valami fehérjét zöldséggel, az a tuti.

Ha több kalória kell, akkor menjen mellé zsír vagy több szénhidrát.

Én pl. finom töltött tojást fogok enni nyers zöldséggel :)

2016. júl. 13. 16:57
 3/5 anonim válasza:

Joghurt

Gyümölcs

Zöldséges rizs

2016. júl. 13. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább ne cukrot egyen este, sokáig nem lesz aminosavbevitele, arra kéne koncentrálni, nem? Nekem így logikusabb, főleg annál, aki edz, nem véletlenül esznek úgy azok, akik értenek hozzá, ahogy.
2016. júl. 13. 17:30
 5/5 anonim válasza:
Vacsorára, ha későn edzel, ugyan úgy megeheted a csirkemell-rizs-saláta-étrendkiegészítő készítményt. viszont ha az edzés már megvolt egy ideje, és már csak a szunyókálás jön, abban az esetben oda kell figyelned, hogy 6-7 órakor egyél utoljára. jót teszel vele a szervezetednek, pihentetőbb lesz az alvás, stb stb... és ekkor még ehetsz egy fehérje dús, salátás főtt kaját, lehet ez hal, csirke, rák stb, a lényeg, ne legyen nagy adag és ne legyen benne magas szénhidrát tartalom. egyébként meg a te esetedben igazából amit leírtam minden étkezésedre alkalmazhatnád... annyi különbséggel, hogy mondjuk ebédre ehetsz vöröshúst, és nagyobb szénhidrát beviteled lehet... sok sikert
2016. júl. 14. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!