Diétánál probléma ha későn kelek, és az első étkezés olyan 11-13 között van?
Szia
Véleményem és tapasztalatom szerint nem pozitív. Mivel 11-kor kelsz, gondolom, akkor reggelizel, mivel ez az étkezés fontos. Máris később lesz az ebédet és a vacsorád is. Valahogy próbálj meg 8-kor kelni :)
Szerintem nem gond. Plusz inkább a saját ritmusodat tartsd be, ne mások szabályait. Az én szervezetem UTÁL reggel enni, sok évig próbáltam így is, úgy is, egyértelműen nem evésre van nekem a délelőtt. Úgyhogy én kelhetek 8-kor, akkor is délután eszem, rengeteg emberhez hasonlóan, akik köszönik, jól vannak, akárcsak én.
Simán be lehet 3 étkezést iktatni délután, nekem speciel 2 van, mert ez ideális számomra. Van, aki egyszer eszik, ez is tökéletes, amennyiben neki ez megfelelő.
Ha délelőtt alszol, addig sem eszel, miért lenne ez gond? Ettől még lehet 3 fő étkezésed, ha úgy jó neked, csak neked az ebéd a reggelid :)
Én ha korán kelek, akkor sem mindig vagyok igazán éhes 10-ig, akkor már csak egy gyümölcsöt eszek ebéd előtt, de olyan is volt már, hogy ebédig semmit. Ha reggel alhatnék sokáig (bár már nagyon elszoktam tőle), biztosan nem kelnék fel csak ezért, hogy megegyem a reggelimet. Úgy oszd be az étkezéseidet, ahogy neked megfelel, az egyéb szabályaid betartása mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!