Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha stressz hatásár...

Mit tegyek, ha stressz hatására dagadok?

Figyelt kérdés
Szóval,amint valamilyen stressz ér illetve unatkozom,megerőltetőbb munkát végzek vagy épp nem szeret senki zabálni kezdek. Ez mindig is így volt,más nem nyugtat meg ilyenkor és dagadok mint egy disznó. Mit tegyek?
2016. júl. 12. 10:58
 1/7 anonim válasza:
4%
Cigizzél.
2016. júl. 12. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Mit tegyél? Hát ne zabálj... nem olyan nehéz. Helyette inkább sportolj, azzal jobban le lehet vezetni a feszültséget is.
2016. júl. 12. 11:55
 3/7 Vree ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy mit eszel. Vegyél, mondjuk fagyasztott zöldséget; egy 1000g-os zacskó annyi kalória, mint egy nagy tábla édesség. (Azt nem is említve, hogy többi-itt nem elemezhető- összetétele miatt miért egészségesebb.) Ha csak a tele gyomor érzet miatt eszel.

Illetve keress más hobbit magadnak. Zenehallgatás, munkatársak csesztetése, maszturbálás...

2016. júl. 12. 11:58
 4/7 Vree ***** válasza:
100%

^Amúgy nyilván előzőnek van igaza: a sport a legjobb hobbi, ha meg tudod oldani. (Miért ne tudnád?)

Ha dühös vagy, fusd körbe a házat.

Csinálj sportklubot a haverokkal. (Aerobik, foci, túrázás, stb.)

Amúgy edzőtermekből (uszodákból, stb.)is olyan full extrásak vannak ma már, hogy a legelkényeztettebb alak is megtalálhatja a számítását.

2016. júl. 12. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Keress más stresszlevezetési módot, ha másképp nem megy, pszichológus segítségével. No meg legyen akaraterőd.
2016. júl. 12. 12:46
 6/7 Andizsuzsi ***** válasza:

"Hát ne zabálj... nem olyan nehéz"

De, stresszevőknek nagyon nehéz.

A mozgás jó. Meg kell találni azt, ami neked jó. Nekem pl a jóga jött be. Tanultam stresszoldó technikákat, nekem beváltak.

2016. júl. 12. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
stresszevőnek lenni borzalom. diplomám megszerzése alatt az utolsó hónapban híztam 15 kg-t. államvizsga, védés, szakdoli, stressz, zaba. időm sem volt semmire, 40 órákat voltam ébren, netpincéren rendeltem a kajákat, összefolytak a napok. nem normális, tudom, de amikor benne van az ember, nem olyan könnyű ám.
2016. júl. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!