Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az L-karnitin tényleg növeli...

Az L-karnitin tényleg növeli a teljesítőképességet? Tapasztalatok? Mennyi idő mire kiürül?

Figyelt kérdés
Tényleg hat?Kitartóbb lesz a futásom vagy a sulyzós edzésem?Most szedném elöször lehetek tőle esetleg rosszul?Előre is köszönöm!
2010. ápr. 15. 09:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem jobban megy az edzés tőle azt vettem észre. 3 hónapja szedem. Szerintem ettől nem leszel rosszul. Hogy mennyi idő mire kiürül azt nem tudom, szerintem másnapra már.
2010. ápr. 15. 11:48
 2/2 anonim ***** válasza:
L-carnitine-t csak folyadék formában! A tabletta nem szívódik fel rendesen, azt felejtsd el. Vízben oldódó vegyület, szóval ami nem kell, az eltávozik :) Nekem nagyon bevált, minden edzés előtt használom. Mielőtt mész mozogni, azelőtt 40 perccel idd meg, úgy a legoptimálisabb a felszívódás, és a hatása nem marad el. Rosszul nem lehetsz tőle, vérnyomást stb nem emel, mellesleg ha sok húst fogyasztasz, napi 300 mg-t így is magadhoz veszel naponta, ezért ajánlják vegetáriánusoknak. De leghatásosabb folyadék formában!
2010. ápr. 20. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!