Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák le fogyni meg...

Hogyan tudnák le fogyni meg mit egyek igyak mennyit mozogjak?

Figyelt kérdés
boltban dolgozok és sokat emelgetek árút

2016. júl. 4. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:

edzél

https://www.youtube.com/user/hunbars

[link]

Valószínű izomlázad lesz az elején, de az csak azt jelenti, hogy azt az izmodat még soha nem erőltetted meg.

Fehérjéből többet, szénhidrátból kevesebbet, mint most.

A bolti munkától nem erősödsz, de ha gugolásokkal felnyomod a pulzusod, fogyáshoz jó.

Az étrend a döntő, a többi az egészség miatt kell.

2016. júl. 4. 21:19
 2/3 anonim válasza:
Én cukros vagyok és 64 kg voltam de 2hónap alatt lefogytam 50 kg rá úgy hogy nem eszek zsirosat olajosat semmi suti ezek és meg csak 12 éves vok
2016. júl. 7. 23:27
 3/3 anonim válasza:

Reggeli: 1 szelet (kb 40g) teljes kiőrlésű magvas kenyér, egy kevés vajjal, 3 szelet csirkemell sonkával, zöldséggel. Néha egy pohár zsirszegény joghurt vagy egy darabka sajt (kb 2 hetente egyszer, amikor olyan a kedvem).

Uzsonna 1.: valamilyen gyümölcs, leggyakrabban 1 banán, egy marék cseresznye vagy egy alma.

Ebéd: csirkemell salátával vagy borsófőzelékkel (csak ezt szeretem a főzelékek közül :P )/ 2 virsli zöldséggel / egy tonhalkonzerv citromlével/ leves.

Uzsonna 2. : szintén gyümölcs vagy esetleg 2 darab zabkeksz.

Vacsora: 3 nagy evőkanál 0,5%-os túróba morzsolt puffasztott rizs / 2 virsli uborkával, tonhal citromlével/ saláta/ gyümölcs és egy kis darab sajt/ kecsketarhó, csirkemell sonka és alma.

Ez lenne az étrendem. Igy egy kicsit egyhangú, azért szoktam kombinálni a dolgokat, de ide csak a leggyakoribbakat irtam be. Hetente 5, de legalább 4 nap pedig mozgok is, 50 perc intenziv szobabiciklizést/ 1,5 óra görkorcsolyázást (14km) vagy 40 perc futást szoktam beiktatni (8km/h futópadon). Ennek köszönhetően eddig 7,5 kg ment le. Tartható és pénztárcakimélő megoldás. :)

2016. júl. 8. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!