Hogyan tudnák le fogyni meg mit egyek igyak mennyit mozogjak?
edzél
https://www.youtube.com/user/hunbars
Valószínű izomlázad lesz az elején, de az csak azt jelenti, hogy azt az izmodat még soha nem erőltetted meg.
Fehérjéből többet, szénhidrátból kevesebbet, mint most.
A bolti munkától nem erősödsz, de ha gugolásokkal felnyomod a pulzusod, fogyáshoz jó.
Az étrend a döntő, a többi az egészség miatt kell.
Reggeli: 1 szelet (kb 40g) teljes kiőrlésű magvas kenyér, egy kevés vajjal, 3 szelet csirkemell sonkával, zöldséggel. Néha egy pohár zsirszegény joghurt vagy egy darabka sajt (kb 2 hetente egyszer, amikor olyan a kedvem).
Uzsonna 1.: valamilyen gyümölcs, leggyakrabban 1 banán, egy marék cseresznye vagy egy alma.
Ebéd: csirkemell salátával vagy borsófőzelékkel (csak ezt szeretem a főzelékek közül :P )/ 2 virsli zöldséggel / egy tonhalkonzerv citromlével/ leves.
Uzsonna 2. : szintén gyümölcs vagy esetleg 2 darab zabkeksz.
Vacsora: 3 nagy evőkanál 0,5%-os túróba morzsolt puffasztott rizs / 2 virsli uborkával, tonhal citromlével/ saláta/ gyümölcs és egy kis darab sajt/ kecsketarhó, csirkemell sonka és alma.
Ez lenne az étrendem. Igy egy kicsit egyhangú, azért szoktam kombinálni a dolgokat, de ide csak a leggyakoribbakat irtam be. Hetente 5, de legalább 4 nap pedig mozgok is, 50 perc intenziv szobabiciklizést/ 1,5 óra görkorcsolyázást (14km) vagy 40 perc futást szoktam beiktatni (8km/h futópadon). Ennek köszönhetően eddig 7,5 kg ment le. Tartható és pénztárcakimélő megoldás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!