Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem ehetek azt, amit...

Miért nem ehetek azt, amit akarok? Már úgy belefáradtam ebbe a csinos test hajszolásába és egy csomó diétázásba?

Figyelt kérdés

160 centi vagyok és 61 kiló(lány). Igen igen, tudom, hogy nem vagyok sovány, jó észrevétel. Talán annak köszönhető, hogy szeretem a kaját. Minden diétát próbáltam már, 1szerűen nem megy. S az egészséges étkezés sem az igazi megoldás, mert ha megkivánok hirtelen egy vajas kenyeret csokis tejjel akkor nekem nagyon rossz érzés, hogy visszafogjam magam. Rendkivülien jó étvágyam van.....

ÉS nem szeretem a határokat, nem mintha túlhágnám őket, de a gondolata annak is, hogy pl. fél porciót ehetek csak vagy 1 szelet sütit, hát ezzel kilehet engem kergetni a világból. Most mit csináljak ? Sztetek a diétázást nem az olyanoknak találták ki, mint én ? Mert én már kezdem azt hinni......az életem egy folyamatos küzdelem és nem hiszem, hogy igazságos. Nem én tehetek az étvágyamról .......viszont 2 évvel ezelőtt a 2 hónapig cigarettáztam és amint letettem ott is hagytam. Az például nem fogott meg

Mi a véleményetek rólam ?

2010. ápr. 14. 15:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
vélemény? ha ilyen akarsz maradni akkor maradj ilyen.akik ide járnak azok változtatni akarnak a testükön.ha te nem akarsz akkor próbálj meg boldog lenni úgy,ahogy vagy. én a te testsúlyoddal vagyok 10 cm-el magasabb és nem vok elégedett.ez van.de én keményen megdolgozok még -3 kg-ért. :)
2010. ápr. 15. 11:20
 12/18 anonim ***** válasza:
*most látom h 15 cm-el vok magasabb.
2010. ápr. 15. 11:22
 13/18 A kérdező kommentje:

És szánalmasabb is vagy, azt kifelejtetted

Különben ezt az egészet magamért irtam, mert a suliban nincs semmi ilyesmiről szó, közkedvelt vagyok, karizmatikus és ezenkivül gyönyörű is vagyok, tehát én megengedhetem magamnak, hogy tizenöt centivel alacsonyabb legyek, mint te, 60 kilóval, te viszont csak égesd szépen a hájadat, mert az átlagos emberek mind ezt csinálják :-D Mert ha nem , akkor olyan pszicho- terrorizátorok áldozatává válnak, mint Én ;] És hidd el, ha a közelemben lennél széttaposnálak ( átvitt értelemben ), úgy hogy még hozzád se érnék B.-)

2010. ápr. 15. 13:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát csak azt szeretném mondani h nekem sokkal rosszabb mint neked valaha is lesz mivel én 11 éves koromig naon vékony, étvágytalan viszont energikus és boldog lány voltam mikor anyám+mamák kitalálták h meg kell erősödnöm pedig nem voltam beteges típusú nah FÉL ÉVIG BÉRES CSEPPET+C-VITAMINT SZEDETTEK VELE AMI KUR*VA NAGY ÉTVÁGYAT CSINÁL nah meg is lett a hatás egyre csak ettem és híztam majd végül a barátaim hanyagoltak akk otthon voltam és persze még többet híztam és 2005 óta utálom magam és azóta próbálok lefogyni fociztam akk egy ideig le is fogytam nagyjából de sokat kellett tanulnom ezért megint csak ott voltam vissza híztam elfordultam a barátaimtól és a múlt nyáron a mély depresszióig ju ttottam és most pedig odáig fajult a dolog h EDNOS-os vagyok (anorexiás,bulémiás,falánk vagyok egyszerre) belekeveredtem az étkezési zavar e egyvelegébe a 3 betegség 3 időszakonként jelenik meg úgy hogy nem eszek 1 ideig 1hónap majd egyszer csak bebolondulok és elkezdek zabálni töménytelenül akkor amikor megint annyira utálom magam elkezdek visszatérni a koplalásra hánytatnom és hashajtóztatnom kell magam akk ha sikerült vissza állnom a nem evésre de megint eljön a forduló pont és megint kényszeresen zabálnom kell mert mondanom sem kell h a depresszió nem múlt el nyoma maradt és már odáig is eljutottam h véreset hánytam és minden egyes szakasz megnyomorít de nem tok leállni vele szóval akármennyit fogyók rövid időn belül visszajön.

Szóval vagy tegyél ellene rendesen vagy legyél boldog úgy ahogy vagy!De ne ess olyan hibákba mint én mert én már nem tok kiszállni.

2010. ápr. 15. 18:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy ha annyira gyönyörű vagy és olyan kib@szott elégedett magaddal, akkor minek írogatsz ide? Nyomoronc...
2010. ápr. 15. 19:14
 16/18 anonim ***** válasza:

11.22-es vok.nem tom szivi én nem sértő hangnemben írtam a választ.de ha ien ingerült vagy akk nem értem h minek blogolsz??

igen.één nem vok elégedett.még.átlagember vok szted?miből szűröd le szivi?? egy éven belül 2 egyetemi diplomám lesz,és 2 nyelvizsgám van.jó sportoló-jó tanuló díjas vok.többet értem már el mint sokan valaha fognak. örülök neki ha karizmatikus és jó arc vagy.:).ebből nem ez láccik de hát te tudod.

amugy sok sikert az élethez,remélem felnősz :).

2010. ápr. 16. 11:20
 17/18 anonim ***** válasza:
vajas kenyér, csokis tejjel. Elhányám magam, ha ilyet látnék, tudom kissé válogatós lehetek. Figyu, ha olyan hatalmas étvágyad van, egyél zöldségeket, és sportoljál: futáés például.
2010. aug. 9. 08:52
 18/18 A kérdező kommentje:
08:52- Már rég nem kell válasz erre a kérdésre, de különben sem kéne ilyen nyomorék, hülye válasz
2010. aug. 9. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!