Mennyi ido utan latvanyos a fogyas?
Figyelt kérdés
Elhataroztam hogy mindenaron de 58-60 kg leszek. Hetfon elkezdtem az edzest, tudom nem sok ido. Megis erdekelne, hogy kb mikor kezd latvanyos lenni a fogyas?
Reggelire ket fott tojast eszem es feket kavet iszom melle, reggel edzes elott pedig egy pohar citromos vizet. Ebedre natur csirke mellet es salatat. Csak vizet iszom egesz nap. Vacsora szinten ket tojas. Nap kozbe gyumolcsot eszem.
Edzeskent pedig meg az elejen elipszis treneren vagyok 1 orat 4es fokozaton 6os 7es sebessegel. Esetleg tapasztalokat irhatnatok, hogy nalatok mi es hogyan valt be mennyi ido alatt
Valaszokat elore is nagyon szepen koszonom:))
2016. jún. 28. 13:36
1/1 anonim válasza:
Körülbelül 1 hónap után észre fogod venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!