Fogyni szeretnék, de sajnos nem tudok, pedig én mindent megteszek. Leírom nektek, hogy mit ettem az elmúlt 2 napban. Mi a véleményetek erről?
Tegnap reggeli:semmi (tudom hogy nem helyes de délelőttönként nem mindig szoktam éhes lenni)
ebéd: Rakott zöldbab (kb 10*10*4 cm-es kocka)+meggyszósz (kevés ha saccolnom kéne akkor talán egy hagyományos merőkanálnyi)(tudom hogy van benne liszt mielőtt megemlítenétek hogy az vacak)
vacsora: ugyanaz mint az ebéd
Nasi/egyéb: 2-4 dl szénsavas, cukros, narancs üdítő (Márka) azt hiszem talán más nem is volt
Ma: reggeli: 2 db Toast kenyér formályú teljeskiőrlésű kenyérből készült szedvics tartalmuk:(salátalevél vajkém szalámi paradicsom)+ 2dl 1.5%tej
ebéd: ugyanaz mint a tegnapi ebéd, vacsora
vacsora: Gombapörkölt nokedlival egy átlagos mély tányérnyi nem púposra szedve tejfölösen(tudom a liszt rossz :D)
nasi/egyéb:semmi"
Fel nem fogom, mi a gond a rakott zöldbabbal, persze nem ismerem a receptet.
Mindig leírom, most is: Én aztán nem tudom, hogy nem helyes reggelizni, sőt, számomra a reggeli alaposan egészségtelen és káros. Vannak ilyen emberek. Nem szabad a saját természetes ritmusunkat feláldozni csak mert egyesek szerint egy igaz út létezik ebben. Ez nincs így.
A mai reggeli sokkal rossabb volt, mint a tegnapi, ha tegnap reggel nem volt éhes a kérdező, akkor főleg.
A kenyér és a tej sem előnyös, bár szemétnek nem nevezném ezeket sem, a kérdezőnek szíve joga fogyasztani őket, a tej mondjuk kicsit jobb lenne zsíros háziként, de nem véletlenül kerülik a testépítők is, a tk kenyérnek a felszívódási sebesség miatt megvannak az előnyei a normállal szemben, más kérdéss, hogy sokunknak egyformán kerülendő. Azok mi vagyunk s bizonyára mi sem úgy születtünk, hogy nem nyúltunk hozzá semmihez, csak a jelenlegi nézeteink szerinti egészséges dolgokhoz.
Ha tényleg tudod, hogy a liszt rossz s nemcsak védekezésként írod, akkor lecserélhetnétek. Bár nokedlit sosem csinálok, galuskát igen, teljesen laza nem liszttel készíteni, a rántásaimnak sem árt, hogy nem használok glutént, ez az egész pofonegyszerű. Pedig én nem zabra váltottam, nekem az is alapvetően kerülendő szénhidrátbomba.
Rakott zöldbab, gombapörkölt, mmm kezdek éhes lenni. Ezek jó ételek :)
Köszi a válaszokat!
Ez nem az én étrendem volt, vitám volt egy személlyel, aki azt állította, hogy mindent megtesz a fogyásért és 5 éve nem megy neki. Elkértem az étrendjét és hát én is ugyanezeket mondtam el neki. 0 minőségi fehérje, 0 minőségi ch, 0 minőségi zsír. Nekem nem hitt.
Nekem minőségi ch a zöldbab :) Zöldség, mi vele a gond? Legjobb ch, ha engem kérdezel... A gomba is jó, csak az szinte semmi, egy kis fehérje, pici ch.
Viszont fogyni rossz étrenddel is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!