Egészséges, nem feltűnő, lisztmentes rágnivaló moziba?
Figyelt kérdés
Van tippetek?2016. jún. 25. 06:56
11/13 anonim válasza:
A javasolt zöldségchipsek és aszalt ill. szárított gyümölcsök mellett szerintem jó még a kölesgolyó is. Lehet kapni fűszerezetteket (földimogyorós, barbecues), amik csak természetes fűszereket tartalmaznak, nincsenek tele aromákkal. Viszont ugyanúgy csak gyorsan felszívódó szénhidrát, mint a pattogatott kukorica, ami még mindig inkább az egészségesebb rágcsálnivalók közé tartozik, pl. a chipsekkel szemben. Vagy ott vannak még a különböző olajosmagvak, diákcsemegék, ezekkel sincs gond, de nem épp kalóriaszegények. A mérték a lényeg, és egyszer-egyszer egy mozihoz nyugodtan megengedhetsz magadnak pár ilyen falatot :)
12/13 anonim válasza:
Én olajos magvat rágnék, ha rágni akarnék valamit. Azt máig nem értem, minek enni a moziban, ott egészen másra koncentrál az ember jó esetben. Persze nem vagyunk egyformák.
13/13 anonim válasza:
ez nem igaz. nem koncentrál másra. Én otthon ha elkezdek filmezni v sorozatozni akkor alap dolog hogy kajálok közben és ezt áthoztam mozizás közben is. Nem minden ember egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!