100 kg-s nőből lehetek valaha 65 kg-s izmos nő?
már 11 kg-t fogytam, lassan, de most megijedtem a netes előtte utána képektől, hogy egy rakás bőr leszek, eddig nem lóg semmi
csinos, egészséges, picit izmos nő szeretnék lenni (ezért teszek is)
Van a testépítésben egy Vera nevezetű, aki most nem tudom, hol tart, még folyamatban van, de kövér volt és most már sokat fogyott és rég gyúr :) S nem is 20 éves.
Nem lehet megmondani, hogy mi lesz a bőröddel, ez sok fogyás lesz, így várható, hogy nem leszel annyira feszes, de nagy szerencsével nem lesz semmi gond. Ha megteszed, ami tőled telik, akkor már csak reménykedni lehet, ez van.
Lefogyni és izmosodni bizonyosan tudsz, ha akarsz, totális bénulás vagy más komoly betegség kellene hozzá, hogy ne. S bármilyen is lesz a bőröd, csinosabb és egészségesebb leszel úgy. Azért drukkolok Neked... Meg magamnak is... Nekem eddig -20 kg és semmi lógás, de én már 40 leszek s még hátra van pár kiló, de hasból közel 20 centi... Meglátjuk :D Semmit nem érnék azzal, ha egy jós megmondaná, mi lesz.
Nagyon fugg a genetikatol. En pl pasikent 50kg-t fogytam es log a borom pedig alatta kodolgozott izomzat van. Mikozben egy ismerosom 65kg-t fogyott es nem mondod meg rola.
Erd el a celod, tegyel meg erte mindent, aztan meglatod mi lesz a boroddel. Mo-n a TB ingyen helyrehoz. En januarban megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!