Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyújtással is lehet fogyni?

Nyújtással is lehet fogyni?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok. 4 éve hetente kétszer járok balettra. A nyári szünetben sajnos nincsen, és mivel egész nap a seggemen ülök,és mama elhalmoz minden féle finomsággal,kicsit lett egy kis úszógumim,és megnőtt minimálisan a seggem:D

Mivel nem akarom magam éheztetni,elhatároztam,hogy heti 7-szer,napi 1 órát fogok nyújtani. Ez 20-20 bal és jobb láb tágítás előre,jobbra és hátra,láb dobálás ugyanennyi, valamint spárga(9 p) és gyémánt(9p) tágítás lenne, 30 spárgaugrás,és ami még belefér az időbe. Szerintetek ezzel lehet fogyni? Egészségesebb leszek tőle? Vagy legalább ellensúlyozza a nem valami jó étrendem? Ne tessék engem félreérteni,nem akarok balettos lenni,csupán hobbi.

2016. jún. 22. 16:58
1 2
 11/12 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólásod alapján olyan mozgásformát kéne választanod ami az önbizalmadat növeli. :) vagyis szerintem bármi jó amitől jól érzed magad, akár a nyújtás is
2016. jún. 24. 21:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Te nem ronda vagy hanem hülye a kettő közt nagy különbség van.
2016. jún. 25. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!