Azek a méretek már nagyon kövérnek számítanak?
Figyelt kérdés
172/98
mostanában rengeteget úszok. Hogyan tudnák esetleg még fogyni?!
2016. jún. 18. 11:59
11/15 A kérdező kommentje:
Pffuu. 2x eszek naponta nem tul sokat 5x egy heten jarok uszni. Koszonom a valaszokat es a tanacsokat! :)
2016. jún. 18. 19:50
12/15 anonim válasza:
Az nem számít, hogy 2x eszel egy nap, inkább a mennyiség. Ha tényleg nem sokat eszel, akkor extrém lassú lehet az anyagcseréd... Persze van, akinek nem soknak tűnik az étel, miközben azért rendesen megy a kalória, vannak trükkös ételek.
Viszont lassú anyagcserével is sokat lehet égetni mozgással, ezt tudom mondani az ételmennyiség ellenőrzésén, kiszámításán kívül. Nyilván ne egyél nagyon keveset, az nem jó.
13/15 anonim válasza:
Én ismertem olyat, aki kétszer evett naponta. Közte meg nasizott, hogy ne legyen éhes.
15/15 anonim válasza:
nem az a kérdés mit eszik hanem az ,hogy régen mennyit evett én szerintem esélyes ,hogy régről van ez a sok súly a rosz kaja és kevés mozgás végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!