Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azek a méretek már nagyon...

Azek a méretek már nagyon kövérnek számítanak?

Figyelt kérdés

172/98

mostanában rengeteget úszok. Hogyan tudnák esetleg még fogyni?!

2016. jún. 18. 11:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Pffuu. 2x eszek naponta nem tul sokat 5x egy heten jarok uszni. Koszonom a valaszokat es a tanacsokat! :)
2016. jún. 18. 19:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Az nem számít, hogy 2x eszel egy nap, inkább a mennyiség. Ha tényleg nem sokat eszel, akkor extrém lassú lehet az anyagcseréd... Persze van, akinek nem soknak tűnik az étel, miközben azért rendesen megy a kalória, vannak trükkös ételek.

Viszont lassú anyagcserével is sokat lehet égetni mozgással, ezt tudom mondani az ételmennyiség ellenőrzésén, kiszámításán kívül. Nyilván ne egyél nagyon keveset, az nem jó.

2016. jún. 18. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Én ismertem olyat, aki kétszer evett naponta. Közte meg nasizott, hogy ne legyen éhes.
2016. jún. 19. 10:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Mit eszel 2x naponta?
2016. jún. 19. 12:06
 15/15 anonim válasza:
nem az a kérdés mit eszik hanem az ,hogy régen mennyit evett én szerintem esélyes ,hogy régről van ez a sok súly a rosz kaja és kevés mozgás végett.
2016. jún. 22. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!