165cm 60 kilo soknak szamit?
Figyelt kérdés
Március ota sikerult mar 5 kilot fogynom, nyar vegeig meg 5kilo minusz a cel. Most vagyok 60 kilo, nagyon soknak szamit?2016. jún. 17. 14:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem már ez is nagyon szép, de ez természetesen kortól is függ, 55-60 között nagyon csinos súlynak számít. Persze ezeken kívül függ attól is, hogy 60kg inkább izmos vagy inkább zsíros testhez párosul, de rengeteg mindentől. Szerintem akkor szép egy nő, ha szereti magát, megszereti a testalkatát (persze mindenféle túlzottan szigorú étrend nélkül) és leáll azzal, hogy ezen legyen a fókusza és ezzel töltse ki az életét. Ez csak test.
2/5 anonim válasza:
55-tel szuper leszel. Tovább ne fogyj, vigyázz, nehogy túlzásba ess.
3/5 anonim válasza:
Ennyiből semmit se lehet tudni, léhetsz izmos testalkatú vagy olyan aki szétfolyik , mert egy deka izom sincs rajta.
4/5 anonim válasza:
55 tuti lesz a 165 centidhez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!