Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen tápanyag mennyiségekkel...

Ilyen tápanyag mennyiségekkel fogyhatok? L22,55kg

Figyelt kérdés

Ma így ettem:

fehérje 87g

szénhidrát 42g

zsír 28g

2016. jún. 16. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
55 kilóval ne fogyj szerintem, csak akkor ha törpe vagy. Inkább izmosodj, járj kondizni :)
2016. jún. 16. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy egy 55 kilósnak elég-e ilyen kevés zsír, talán igen, de rezeg a léc. Az se mindegy, miből jön.

A fehérje megteszi, már ha jó az aminosavprofil, illetve ez attól függ, hogy máskor hogyan eszel s ketózisban vagy-e. Ha hirtelen kezdtél most így enni, akkor izombontás lesz ennyi fehérjével, majd jó esetben beáll a ketózis, akkor már elég a mennyiség.

De a kalória kegyetlenül kevés, hisz sem zsírból, sem szénhidrátból nem jutsz valamirevaló energiához. Ez koplalás még kis kalóriaigénynél is.

Fogyni lehet vele, de nem célszerű így enni rendszeresen. 1-1 nappal nincs gond, előfordul az ilyesmi.

2016. jún. 16. 20:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, nem feltétlenül akarok kevesebb kg lenni, bár azért elférne pár mínusz:) Zsírt akarok veszteni, ezért írtam be a pontos tápanyagmennyiségeimet, hátha valaki megszakérti:)
2016. jún. 16. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Ebből a 28g zsírból 12g sajtból volt, a többi húsból, natúr joghurtból, ilyesmikből.
2016. jún. 16. 20:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam még valami kaján, hogy hátha felmegy 100g-ra a fehérje, de féltem beáldozni a többi alacsony szintjét...
2016. jún. 16. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Na kiszámoltam, 800 kcalnál a koplalás hátrányaitól félj, ne az evéstől... Egyél minimum másfélszer többet, de inkább még többet és mozogj.

Kivéve, ha máskor 2000 és a csillagos ég közt eszel (ezt nagyon jól ismerem, bár ma már alatta is megy, de ez évek komoly munkája) és örülsz, hogy végre lett egy szolid nap. Akkor én sem ennék többet, de nekem ilyen nap évi egyszer ha van. Tartósan jobb megfelelő szinten enni.

2016. jún. 16. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!