Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogynom kene?

Szerintetek fogynom kene?

Figyelt kérdés
162 cm vagyok, 60 kg. 16 eves lany vagyok. Szerintem fogynom kene. Szerintetek mi az ideális súly ehez a magassághoz?
2016. jún. 16. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem sokat, 55 talán.
2016. jún. 16. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
BMI alapján még normál tartományba esel, szóval látatlanban, kép nélkül azt lehet mondani, hogy rendben van.
2016. jún. 16. 10:54
 3/4 Andi80018 ***** válasza:
Ha tennél fel képet, akkor meg lehetne jobban mondani, mert csontozattól is függ. Kb 52-55 kg elég lenne egyébként ehhez a magassághoz, ebben a korban,ha magamból indulok ki, hogy ennyi idősen én mennyi voltam.
2016. jún. 16. 12:44
 4/4 anonim válasza:

Ez test alkattól is függ de szerintem pont normális , csak törekedj arra hogy ne legyen több ennyi.

Fiú barátok is mondják mindig hogy milyen rusnyák a girhes se melle se se**ge nők!

2016. jún. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!