Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan érhetnem...

Szerintetek hogyan érhetnem el ezt az alakot?

Figyelt kérdés
Van egy álomalakom és bármit megtennek erte h sikeruljön elérnem . Szerintetek milyen sporttal es étkezéssel érhető el ez az alak? [link] [link]

2016. jún. 12. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, nem küldenél az eszményi alakodról egy képet? :D Kíváncsi lennék mennyire tökéletes az az illető aki így fikáz másokat :)
2016. jún. 13. 13:10
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
11 Ez egy értelmes hozzászólásod volt? Idevág? Te aztán nem vagy hasznos! Legalább a véleményedet írtad volna le. Vagy ennyire nincs társaságod, hogy minden mindegy, csak valakihez hozzászólj?
2016. jún. 13. 17:39
 13/15 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem az 1. képen lévő lányban az a mutatós, hogy irdatlan hosszú, vékony lábai vannak. A 2. lánynak iszonyat vékony a dereka, ilyen alkat nagyon ritka. Én hiába vagyok vékony, és minimális zsír van a derekamon, az életben nem lesz ilyen derekam és csípőm, mert nem ilyennek születtem, de nem is csinálok ebből problémát.

Ha olyan az alakod, mint amit belinkeltél, akkor lehetnél elégedett is. Szerintem a legjobb, amit tehetsz, az az, hogy elfogadod a SAJÁT testalkatodat olyannak, amilyen, és megpróbálod a legjobbat kihozni belőle edzéssel.

2016. jún. 13. 20:26
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Te beteg vagy? 1000-szer jobban nézhetsz ki mint az a két nyamvadék. Mellesleg a két nyamvadt test sem egyforma. Az elsőn sokat dob hogy sportosnak néz ki és hogy festett hajú. A második egy kócos ápolatlan nyomorék. Egyszer hazaállítottam egy ilyennel, utáltak is otthon miatta.
2016. jún. 14. 13:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, te nagyon frusztrált vagy :O :(
2016. jún. 18. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!