1 hét alatt fogytam 3 kilót. Nem sok ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
Elkezdtem diétàzni egy hete de nem koplalok,egészségesen eszek,mozgok rendesen is ...2016. jún. 11. 11:10
1/4 anonim válasza:
Előre is leszögezném, hogy nem vagyok szakértő.
Elég kevés infót adtál meg, de amennyire tudom 1 hét alatt 3 kiló nagyon sok. De elképzelhetőnek tartom, hogy ha csökkentetted az ételeid mennyiségét+egészségesre váltottál, akkor még főleg csak salakanyagok távoztak, azért vagy könnyebb. Ez nem baj.
Ha megmondod pontosan, hogy mit és mennyit eszel, meghogy hány kiló voltál, akkor valaki nálam okosabb majd megmondja, hogy az úgy jó-e.
2/4 anonim válasza:
Az első héten ez normális, ilyenkor többnyire csak víz megy le. Ez le fog lassulni
3/4 anonim válasza:
1 hét alatt én 2 kg adtam le..
Utána nekem vissza is jött hiába mozogtam többet és ettem ugyanazt mint a diéta elején..
4/4 anonim válasza:
Az első héten sokaknak lemegy ennyi, akár több is. Világos, hogy ez nem zsír, ahhoz extrém körülmények, napi 3000 kcal deficit kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!