Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó lesz fogyinak?

Ez jó lesz fogyinak?

Figyelt kérdés

édességet nem eszek, gyümölcsöt sem

de zöldséget igen. mindenfélét

lisztes dolgokat igen, bár próbálok minél kevesebbet

zsirokat is minimálisat. esetleg kevés olivaolajban grillezett dolgokat.

2010. ápr. 12. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
mi az hogy gyümölcsöt sem? mi bajod vele?
2010. ápr. 12. 13:07
 2/8 A kérdező kommentje:

gyümölcsben fruktóz van, ami segit a hizásban és a narancsbőrlerakásban.

még a sima cukor is jobb a fogyinál, mint a szőlőcukor, ami a gyümölcsökben van

nálam ez számitott, sokan nem hiszik, nem is akarom őket meggyőzni..

a gyümölcsök akkor jók, mikor nem fogyni, hanem a testsúlyodat megtartani akarod..

hát ezért nem

2010. ápr. 12. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
hülyeeeeeeeee
2010. ápr. 12. 13:38
 4/8 anonim válasza:
38%
te nem vagy 100as...anorexiás lehetsz az tuti...akkor ne egyél gyümölcsöt...fuuu nagyon hízlal:D tényleg xDDDD bioszból meg ne éretségizz inkább
2010. ápr. 12. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
te meg hülye f*sz
2010. ápr. 12. 14:19
 6/8 anonim válasza:
boccs félreértés történt amugy meg a gyümölcstöl nem fogsz hizni elhiheted...amugyis fogyozás sztem sport kérdése nempedig hogy mit eszel de ahogy érzed max az atom zsirosakat kerüld
2010. ápr. 12. 14:23
 7/8 A kérdező kommentje:

jézuss *_*

nem azt irtam, hogy hizlal, hanem, hogy nem jó, ha fogyni akarsz, könnyebben fogysz gyümölcs nélkül.

nem én találtam ki^^

ám mellesleg a kérdésre célszerűbb lenne válaszolni..

2010. ápr. 12. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Konkrétan azt írtad, hogy a sima cukor jobb a "fogyinál", mint a fruktóz. Nos, ez egészen addig igaz (lehet), amíg a fruktózt a gyümölcs nélkül fogyasztod, zacsiból. (De még így se nagyon, mert édesebb,mint a cukor, ezért kevesebbet használsz, ami ugye kevésbé árt, de mindegy.) Amint ott van körülötte a gyümölcs, máris nem igaz az állítás.

Az meg ugye meg sem kell említenem, hogy a gyümölcs nagyságrendekkel egészségesebb és fontosabb, mint a lisztes cuccok. (Eltekintve az 1-2 szelet reggeli teljeskiörl. kenyértől.)

2010. ápr. 12. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!