Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek van valami jó módszere,...

Kinek van valami jó módszere, vagy edzés fajtája úszógumira?

Figyelt kérdés
Nem vészes a helyzet, de még így nyár előtt szeretnék kicsit lefaragni a derekamról, és a hasamról esetleg, ha valakinek van valami jó módszere!!:) Válaszaitokat előre is köszönöm!
2010. ápr. 12. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a hullahoppkarika és a felülés vált be :)
2010. ápr. 12. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Már látható az eredmény, vagy esetleg mérhető a mínusz centik száma?:) Köszönöm egyébként a válaszodat, megfogadom;) Hamarosan itt a nyár, szerinted ha rendszeresen alkalmazom ezt az edzést nyárra látható lesz a változás?:) Még egyszer köszönöm a válaszodat!:)
2010. ápr. 12. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Látható az eredmény,-10centi és enyhe kockahas lett belőle :D Ha jól emlékszem,nekem olyan 3 hónap kellett hozzá,de úgy,hogy minden nap legalább 100 felülést megcsináltam,és min. fél órát hullahoppoztam.Persze lehet,hogy a sok biciklizés is rásegített a dolgokra.

Remélem tudtam segíteni :)

2010. ápr. 12. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyit még hozzáfűznék,hogy a műanyag hullahopkarika tényleg csak játéknak jó,ilyen célra nem.A fából készült az igazi,de viszont annyi hátránya van,hogy fájdalmas tud lenni a kezdet.. :S
2010. ápr. 12. 21:30
 5/5 A kérdező kommentje:
A szépségért meg kell szenvedni:P Végülis nem hatalmas hájpárnák ledolgozásáról, csupán egy kis korrigálásról van szó. :) Persze, sokat segítettél, köszönöm szépen!:)
2010. ápr. 12. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!