Mennyivel jobb a teljes kiörlésű és a sima kenyér ha fogyni szeretnek? Igazabol csak csipobol es hasbol, de tudom h nem csak onnan fogok. Mellette edzek is viszont nagyon kenyeres vagyok.
mivel helyettesítem a kenyeret? semmivel. előző este megfőzök magamnak, bedobozolom a másnapra való kaját, irodában meg megmelegítem. sovány hús, hal, marha, sertés szűzérme, sovány túró. ezeket mind mind lehet enni. aztán zöldségeket amennyit akarsz, köretnek pedig alacsony GI-s termékeket, mint barna rizs, édesburgonya, bulgur, quinosa, kuszkusz. A kenyeret én mellőztem az életemből szinte teljesen, évente maximum 2-3 szelet.
Az meg hogy nagyon kenyeres vagy, pont azt jelenti hogy már függesz tőle, ezen kell változtatnod, ami fejben fog eldőlni. Én is régebben a tojásrántottához lenyomtam 3 szeletet.
bollocks: Ha valaki szépen szól hozzád, vagy normalisan tesz fel egy kerdést szerintem normális hangnemben kellene válaszolni, de látom ez már magas neked!
Kérdező: Igen, jobb a teljes kiörlésű, igaz hogy 2szer ennyibe kerül, felénk 520ft egy kg. Sok sikert!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!