180 cm 68-69 kg 12éves lánynak jó vagy nagyon kövér?
Tudom nagyon egészségtelen amit 2 hete csinálok de koplalok mert iszonyúan dagadtnak látom magam. A barátaim, tanáraim, szüleim, ismerőseim mind azt mondják hogy pont jó vagyok. 2 hete 74 ről indultam. Már szerencsére nem érzem azt egyfolytában hogy éhes lennék mert már megszoktam.
Ma is ettem rendesen.
Eper: 30 kcal
Fél kifli: 75 kcal
hús: 200 kcal
Babfőzelék: 220 kcal
Most vettem be egy elég nagy adag mustármagot mert az múltkor is segített (meghajtott) nem tudom hogy még mit csináljak hogy fogyjak? Kérlek adjatok tanácsot mert utálom magam. Naponta 2-3 órát sétálok a kutyámmal + 1-2 tesi meg szoktam néha futni meg edzeni de így is tök dagadt vagyok (a hasam, a vádlim, a combom egyszóval mindenem) Pls tanácsokat mert még van 1 hetem lefogyni (suliban súlymérés lesz) De természetesen utána is fogom folytatni ameddig el nem érem az álomsúlyom (58kg)
Nagyon köszönöm mindenkinek aki tanácsol valamit. :)
Jó éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!