Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 180 cm 68-69 kg 12éves lánynak...

180 cm 68-69 kg 12éves lánynak jó vagy nagyon kövér?

Figyelt kérdés

Tudom nagyon egészségtelen amit 2 hete csinálok de koplalok mert iszonyúan dagadtnak látom magam. A barátaim, tanáraim, szüleim, ismerőseim mind azt mondják hogy pont jó vagyok. 2 hete 74 ről indultam. Már szerencsére nem érzem azt egyfolytában hogy éhes lennék mert már megszoktam.

Ma is ettem rendesen.

Eper: 30 kcal

Fél kifli: 75 kcal

hús: 200 kcal

Babfőzelék: 220 kcal

Most vettem be egy elég nagy adag mustármagot mert az múltkor is segített (meghajtott) nem tudom hogy még mit csináljak hogy fogyjak? Kérlek adjatok tanácsot mert utálom magam. Naponta 2-3 órát sétálok a kutyámmal + 1-2 tesi meg szoktam néha futni meg edzeni de így is tök dagadt vagyok (a hasam, a vádlim, a combom egyszóval mindenem) Pls tanácsokat mert még van 1 hetem lefogyni (suliban súlymérés lesz) De természetesen utána is fogom folytatni ameddig el nem érem az álomsúlyom (58kg)

Nagyon köszönöm mindenkinek aki tanácsol valamit. :)

Jó éjszakát.

2016. jún. 2. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom nézi e még a kérdező, de ilyen magassághoz tökéletes a mostani súlyod,az 58kg már anorexiás alkatot adna. Ne csúnyítsd már el magad
2016. júl. 17. 07:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az a lány akinek van egy fiú tesója,és akit mindenki csak csesztet otthon és fogyókúrába is kezdett,de a nagyanyja ezért is bele kötött? Te depressziós vagy nem kövér és így próbálsz kompenzálni magadnak!!!
2016. júl. 17. 11:32
 13/14 A kérdező kommentje:
De utolsó sajnos én vagyok az.....
2016. júl. 17. 13:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Itt inkább a családodnak kéne változni, nem neked fogyni. Nincs veled semmi baj,pláne nem 12 évesen. Ehhez a magassághoz tökéletes a súlyod. Lelki problémád van a családod miatt, és ezért tartod magad kövérnek. Otthon nem kapsz szeretetet ezért kényszeres fogyokúrába menekülsz,mert azt gondolod, ha lefogysz úgy jobb lesz neked. Nem lesz jobb,mert ugyan úgy meg lesznek az otthoni gondok, te meg újra és újra a fogyásba menekülsz a vége pedig betegség lesz
2016. júl. 17. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!