Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 172 centi magas nőhöz (20éves)...

172 centi magas nőhöz (20éves) 56kilo az milyen?

Figyelt kérdés
Ti,akik ilyen magasak vagytok hány kilósak vagytok? Kb 10kilot fogytam már az evek alatt,de nagyon lecsökkentettem az étkezést es sokmindent megvonok magamtol,hogy vékony lehessek,de még mindig nem látom magam tökéletesnek, hány kilót kéne még fogynom igy lathatatlanba?

2016. jún. 1. 19:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ajj csak erős vágyam,hogy vékony legyek:( es rosszul esik,mikor mündják, h sose leszek az, mert ilyen erős, izmos,nagycsontu testalkatú vagyok
2016. jún. 1. 20:09
 12/14 Eszter76 válasza:
Sehányat! Testképzavarod van, azonnal fordulj pszichológushoz, mielőtt nagyobb baj lesz!
2016. jún. 1. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Képzelem, milyen izmos lehetsz, ha koplaltatod magad... Amúgy ha kifejezetten izmos lennél, akkor szálkásan is határozottan nagyobb lenne a súlyod. Szinte tuti, hogy abszolút semennyit nem kell fogynod (ha mégis van rajtad háj, akkor túl kevés az izmod), de ettől függetlenül egészségtelenül élsz. Éhesen forgolódsz az ágyban, nincs erőd, kapj már észbe.

Nem reális a múmia kinézet kicsattanó egészséggel, egyesek tudnak igen vékonyak lenni és működni, mások nem, de ez nem baj. Nem jó a túlzott vékonyság.

2016. jún. 1. 22:15
 14/14 A kérdező kommentje:
55kilonal jarok,ma meretkeztem
2016. jún. 3. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!