Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mit sportoltok, mennyit...

Ti mit sportoltok, mennyit valamint élvezitek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 11:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Heti 3 súlyzós edzés, a többi napokon futok. Igen, nagyon szeretem csinálni, már nem tudnám elképzelni sport nélkül a napjaim.
2016. máj. 23. 15:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Torna, lépcsőzőgép. Utálom. Csak azért csinálom mert le kell fogynom, és mozgás nélkül nem megy. Régen volt szobabiciklim. Azt imádtam, de 1 éven belül tönkrement intenzív használat mellett. Nincs pénzem megcsináltatni.
2016. máj. 23. 18:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Rúdtánc, futás és sulyzós edzés, de az csak azért, hogy a rúdhoz erösödjek. A rúdtáncot imádom, bár sztem nem vagyok egy nagy szám, de úgyis csak saját szórakoztatásomra csinálom. A futás zenével okés, nem a legnagyobb élvezet, de jól esik.
2016. máj. 23. 19:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Hot iron, futas, aerobic es bicajozas,utobbi termeszetesen csak kint, a szabadban. A hot iront imadom, legjobb csoportos ora, amin eddig jartam! A futas van,amikor jol esik es van, amikor kinszenvedes, de muszaj, ha valahogy ki akarok nezni.:)) Aerobic szokta kivaltani a futast, ha epp nincs kedvem hozza. A bicajozast pedig imadom. Szembeszellel az igazi kihivas!:))
2016. máj. 23. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!