Egyik barátom naponta megiszik minimum 2 energia italt és mellé egy chipset is benyom és egy dekán nem hízik. Én ha megeszek egy darab torta szeletett már hízok fél kilót. Ez normális?
Ertem h mire gondolsz, nyilvan a kerdesedben volt egy kis koltoi tulzas, de teljesen aterzem mert en is konnyen hizom meg viszont nekem hatalmas tud lenni az etvagyam. Hat bizony vannak akiknek gyors az anyagcserejuk kevesbe vagy egyaltalan nem rakodik rajuk suly. De kesobb majd fog :D
sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, csak figyelnunk kell es sajnos bizony mi nem ehetunk meg napi ket tabla csokit csak ugy nassolas keppen. De nem csak azert nem szabad ilyeneket enni hogy jol nezzunk ki. Az egeszsegunk erdekeben is jo, hogy ha odafigyelunk. :)
Genetika. Ő szerencsés ilyen szempontból.
Az én testvérem sültkrumplit, tésztát eszik, zöldséget nagyon ritkán. Azt is tésztába keverve maximum. Zöldségköret önmagában, saláta nála nem létezik. Egy adagra annyit szed ki, ami egy fél literes edénybe fér el, és abból eszi, napi 4x is ha ahhoz van kedve. És ehhez jön még a hús. Mégis 180 centi és 59 kg. A bordái, a gerince kilátszik, vékonyak a karjai, a lábai. Saját bevallása szerint sem mozog semmit, ráadásul otthon dolgozik, el sem jár munkába.
Én meg....azt hagyjuk, katasztrófa. Mondjuk úgy, hogy megküzdök minden nyüves leadott kilóért, nagyon nagyon oda kell figyelnem, hogy kis mennyiségeket egyek, főleg zöldséget, salátát, húst, és hogy ritkán fogyasszak szénhidrátdús ételeket. Pici kell a változatosság miatt ezekből is. Szóval erősen túlsúlyos vagyok, heti 5x 1 órát mozgok is a diétám mellé. Leteszteltem egyszer régebben kíváncsiságból, azt ettem amit ő, és annyit amennyit ő, dobtam a mozgást, 2 hét alatt 6 kgt szedtem fel. Ő semmit. Na ennyi. Genetika.
Én folytatom mindenesetre a fogyásomat, egyszer majd csak sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!