Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek is volt olyan hogy pár...

Nektek is volt olyan hogy pár napig bezabáltatok? Utána vissza állt a súlyotok?

Figyelt kérdés
Ma és tegnap összesen 6000 plusz kalóriát ettem és nem tudom mennyi idő alatt adhatom le és hogy egyáltalán helyrehozható-e
2016. máj. 22. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Igen, helyrehozható, úgy, hogy szimplán visszaállsz a megszokott étrendedhez. Elmehetsz sportolni, beiktathatsz egy kis plusz aktivitást.
2016. máj. 22. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, sőt valamikor direkt csinálom. Alkalmanként nagyon jólesik, nem dőlt még össze a világ, és a mérleg sem akadt ki. Egészségedre :)
2016. máj. 22. 19:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Huh most megnyugodtam🙃😃

Holnaptól meg vissza az egészséges és fogyózós étrendhez

2016. máj. 22. 19:23
 4/6 anonim válasza:
Miket eszel amikor fogyózol?Énis fogyni szeretnék.
2016. máj. 22. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez néha kell is, ugyanis anyagcsere pörgető hatása van. Ha másnaptól folytatod az eredeti étrended akkor még hasznos is.
2016. máj. 22. 22:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Igazából súlytartón vagyok és így eszek reggelire két szelet teljeskiőrlésű kenyeret sonkával és sajttal, mellé tea.

Utána napközben egy banánt szoktam enni esetleg másik gümölcsöt. Itthon pedig eszés után egy adag főtt étel.

Valmiért nem tudok ennél többet enni egy nap

Nem szoktam édességet vagy csokit enni dé félek hogy kezdek elgyengülni, ráadásul régebben sosem volt ilyen zabarohamom.

Sok sikert a fogyáshoz, ajánlom a rendszeres mozgást, a fogyókúra ideére meg nuku fehér lisztes cukros dolog.

Ha nagyon kenyérfüggő vagy akkor pedig csakis teljeskiőrlésű😃

Nah ma meg elkezdtem ledolgozni ezt a két nap zabálást

2016. máj. 23. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!