Veletek volt olyan, hogy fogyókúra közben bezabáltatok? Nyugtassatok meg, hogy mással is előfordul.
15 kg-t fogytam már, szülés után vagyok, eddig becsületesen kitartottam, sosem bűnöztem, még kb. 8-10 kg van hétra a célig, erre ma bezabáltam... Ettem egy fél csomag mogyoróvajas oreo kekszet, pár vaníliás náployit és egy pöttyös tejsütit.. Nem tudom mi történt velem, nem szeretném veszni hagyni az eddigi eredményt (jó, nyilván 15 kilót most nem híztam azonnal vissza... :D)... pocsékul érzem magam.
Mással is előfordult ilyen?
Hogyan ellensúlyoztátok?
Évekkel ezelőtt kezdtem fogyni s hedonista vagyok, aki az önuralmat nem az evés terén kívánja gyakorolni (bár a saját szabályait többnyire tiszteli). Nyilván voltak ereszdelahajam napjaim ;)
Nem is ettél sokat, nekem voltak durvábbak is. Ilyenkor tipikusan inkább fogyok, mert a testem pazarol, de a következő napjaim szolidak... Van, aki minimálisan hízik, de mit tesz az? Azért sűrűn nem jó az ilyesmi, nyilván. Ilyenkor a legjobb nem foglalkozni a dolgokkal, jót ettél, ha nem is jókat, ez volt a múlt, most vissza a rendes kerékvágásba!
Gondolom, van, akinek direkt kellenek ilyen napok, hogy ne érezze magát túlságosan korlátozottnak s újult erővel térjen vissza a szolid táplálkozásához... Bár jobbnak tartom, ha életmódot vált az ember és a kilengései egészségesebbek.
Sosem jutott eszembe ellensúlyozni az ilyesmit. Ha más többet mozog ilyenkor, egészségére, az OK, de én simán visszatértem a normál étkezéshez s ahogy már írtam, eleve kevesebbet ettem másnap, mivel tartott az előző napi plusz energiabevitel...
De hogy miért nyugtat meg téged, ha más is bezabál...
Nyilvánvalóan lassít egy kicsit a fogyáson, nálad is, meg másnál is, de nem fogsz tőle 15 kilót visszahízni egy éjszaka alatt.
Ha elég elszánt vagy, sikerülni fog idővel, már a 15 is jó, ha meg is tudod tartani.
Azért ne vidd túlzásba az éhezést, mert nem lesz rendesen tejed, és ha nem pótolod a vitaminokat meg egyéb anyagokat, akkor eü-problémáid is lehetnek.
Már nem szoptatok :).
Csak lelkileg nyugtat meg, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen gyarló ember, és mással is előfordul, és innen még volt visszaút ... :D ...
Köszönöm a válaszokat!
Nem fogom abbahagyni a diétát, mert motivál, hogy eddig sikerült ennyit leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!