178 cm-hez hány kiló lenne az ideális?
13 éves vagyok és 178cm. Voltam már 68 kg is akkor nagyon kövérnek éreztem magam fogytam kb 10 kg de még most is van rajtam felesleg főleg a hasamon. Sportolok, futok, és hasizmozok is külön. Mennyi lenne az ideális testsúly?
Ha csak bunkó választ tudsz írni akkor kérlek kímélj meg tőle.
Még azt is vedd figyelembe, hogy két 13 éves 178 cm és 68 kilós lány között is lehet különbség! Nem mindegy ugyanis, hogy mennyi az izomtömeg, zsírtömeg, csontozat, stb. Viszonylag elég nagy különbségek is tudnak adódni.
Teljesen ideális testsúly nincs, max csak be tudod határolni körülbelül, amelyet bármelyik testtömeg indexen meg tudsz nézni. kb. a vékonytól, a még egészségesen teltig ír egy értéket
Tetszés alapján sincs konkrét ideál: kinek mi tetszik :)
Annyira sok felesleg nem lehet rajtad, ha még úgy is érzed. Helyi fogyás sajnos nincs. Étrend változtatás és mozgás (folytasd) sokat tud segíteni a dolgon. Viszont, ha a hasadat dolgoztatod, attól még ott fog maradni a felesleg. Az tévhit, hogy azzal eltűnik, nem teljesen úgy működik :/
Kicsit több részlettel többet lehetne segíteni, étrend, napi mozgás, esetleg kép (de utóbbinál nagyon ügyelj arra hogy felismerhetetlen légy, illetve "jobb" ha nem magadról, hanem keresel 1-et, lehetőleg reálisat...)
Szinte teljesen így nézek ki. Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!