Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 178 cm-hez hány kiló lenne az...

178 cm-hez hány kiló lenne az ideális?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és 178cm. Voltam már 68 kg is akkor nagyon kövérnek éreztem magam fogytam kb 10 kg de még most is van rajtam felesleg főleg a hasamon. Sportolok, futok, és hasizmozok is külön. Mennyi lenne az ideális testsúly?

Ha csak bunkó választ tudsz írni akkor kérlek kímélj meg tőle.

2016. máj. 18. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
70 kg
2016. máj. 18. 19:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ de nekem az soknak tűnik 60 kg-mal is kövérnek éreztem magamat akkor 60 kg-mal?
2016. máj. 18. 20:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a csípőm vastag de a vállamnál is kilátszik minden csont és a bordáim is kilátszanak és melleim is kicsik (65/A) Ha valaki valamilyen bevált hasizom vagy csípő formáló edzést tud azt is megköszönném.
2016. máj. 18. 20:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Ideális testsúly az, amiben jó érzed magad és még egészséges. Szerintem 75-től 60-ig bármi jó lehet. 65-től 60-ig meg kifejezetten vékony lehetsz.
2016. máj. 18. 23:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Először is azt mondom neked, hogy a hasi zsírpárnák okozója a szar kajálás. Ha leírod egy napi étrendedet megtudjuk hol a gond
2016. máj. 19. 00:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Még azt is vedd figyelembe, hogy két 13 éves 178 cm és 68 kilós lány között is lehet különbség! Nem mindegy ugyanis, hogy mennyi az izomtömeg, zsírtömeg, csontozat, stb. Viszonylag elég nagy különbségek is tudnak adódni.

Teljesen ideális testsúly nincs, max csak be tudod határolni körülbelül, amelyet bármelyik testtömeg indexen meg tudsz nézni. kb. a vékonytól, a még egészségesen teltig ír egy értéket

Tetszés alapján sincs konkrét ideál: kinek mi tetszik :)

Annyira sok felesleg nem lehet rajtad, ha még úgy is érzed. Helyi fogyás sajnos nincs. Étrend változtatás és mozgás (folytasd) sokat tud segíteni a dolgon. Viszont, ha a hasadat dolgoztatod, attól még ott fog maradni a felesleg. Az tévhit, hogy azzal eltűnik, nem teljesen úgy működik :/

Kicsit több részlettel többet lehetne segíteni, étrend, napi mozgás, esetleg kép (de utóbbinál nagyon ügyelj arra hogy felismerhetetlen légy, illetve "jobb" ha nem magadról, hanem keresel 1-et, lehetőleg reálisat...)

2016. máj. 19. 08:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Megpróbálom akkor részletezni:ma például reggelire ettem salátát(paradicsom,paprika,jégsaláta,madársaláta,sajt,sonka,tojás) vacsorára nekem egy egész másnak egy negyed adag főzeléket (bab), más napokon se szoktam többet enni de van, hogy még kevesebbet is. Az ideális testsúly az 58-78 között van de nekem még az első is sok. Jelenleg 56 kg vagyok de ez változó. 1 óra kosár és ezen kívül még a futás az változó attól függ mennyi kedvem van.Képet nem tudok feltenni jó képet meg nem találtam.
2016. máj. 19. 18:18
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
56 Kg siman jo. Meg 65 is jo ehhez a magassaghoz. Ne aggodj, ha ennyit sportolsz minden okes marad, mert az izom automatikusan zsirt eget. Kulonben mindenki mashova hizik. Lanyok ritkan hiznak hasra. Kuldj kepet, ha nem vagy biztos de 56 Kg kiraly ehhez a magassaghoz. ;)
2016. máj. 20. 13:01
 9/10 A kérdező kommentje:

[link]

Szinte teljesen így nézek ki. Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld.

2016. máj. 20. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez 10/10 :D
2016. máj. 20. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!