Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogy fogytatok le?

Ti hogy fogytatok le?

Figyelt kérdés
Mennyi ido alatt es hogyan fogytatok le? Mi az amit nem esztek?

2016. máj. 18. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1 év alatt, kemény munkával. Amit nem ettem: fél disznó.
2016. máj. 18. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:
-én 1/3-dát eszem annak,mint előtte,azt így heti 1 kiló lemegy ......
2016. máj. 18. 19:21
 3/11 A kérdező kommentje:

1. Nem tudom miert kell mindenkinek igy hozza allni a masikhoz hogy biztos azert kover mert megeszik egy fel disznot..

2. Nalam ez a modszer sajnos nem jott be.

2016. máj. 18. 19:29
 4/11 anonim válasza:
Kollégista lettem 2 évig.
2016. máj. 18. 19:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Kenyeret,tésztát és édességet nem ettem

4 és fél hónap alatt fogytam 15 kilót.

Heti 5x 1 óra edzés,napi 3 liter víz.

2016. máj. 18. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem tartom sértőnek amit az egyes írt. Mert ahogy ő is , én is elmondhatom hogy nem a semmitől híztam meg. Kb én is fél disznót megettem, vagy másképp mondva zabáltam. Vagy a másik véglet hogy koplalni próbáltam, amiből zabálás lett. szóval egy nap 5-6 x eszem kevesebbet, az esti zabálás helyett tornázok. Nagyjából megy le a heti 1 kg. nálam december a cél hogy normál súlyú legyek. Igazából mindent eszek, ha végre igazán hozzászokom ehhez az életmódhoz ( most már az 5. hetet taposom és azóta nem zabáltam be, és csak 2 tornát hagytam ki)szóval utána az egészségesebb dolgokat fogom előtérbe helyezni.
2016. máj. 18. 20:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Fogalmatok sincs, mekkora egy fél disznó...

Nos, még nem fogytam le, az elején még gyorsan ment, az én szempontomból s ahhoz képest, hogy nem mozogtam és jókat ettem, heti 30 deka, azóta évekig stagnálok, míg történik valami, bár a második menet talán még gyorsabb volt, sajna nem tartott sokáig.

Szénhidrátcsökkentés, megfelelő időzítés, megfelelő, számomra szuperlaktató ételek (nehéz, mert nekem inkább csak sok kalória kell), most már edzek is, bár az nem okozott különösebb változást, utána is ugyanúgy stagnáltam, mint addig. Most viszont épp újra fogyok, remélhetőleg most már befejeződik ez a sok éve tartó dolog :)

Mit nem eszem? Inkább azt írom le, amit igen, rövidebb.

Alapból: házi tojás, kókuszzsír, zöldség, vaj, keménysajt, olajos magvak és némi magliszt, kakaó, kávé, tea, fűszerek és pár édesítő (eritrit, xilit, stevia, utóbbi csak sokszázszorosan hígítva az előzőekkel). Ja, némi gyümölcs is. Minimális rizs és köles. Ha nem lengek ki, ennyi. Némelyik elemből nagyon kevés van, csak tojásból és zöldségből eszem nagyobb mennyiséget (mert sok semmiből se fér, tojás max. 10 darab egy nap, zöldség max. 1 kiló, ha nem lengek ki, az pedig sehol nincs a soktól a szememben).

Ha nem az összetételt nézzük, hanem a típust, akkor sok édességet eszem (főleg sütit csokiszósszal vagy valami könnyed krémmel), tojást és zöldségételt.

2016. máj. 18. 21:32
 8/11 anonim válasza:
Igyál sok vizet lehetőleg citromlével,teljes kiőrlésű lisztes kenyér vagy zsemle reggeli-tízórai,ebed téren sztem mind1 4-5 óra után lehetőleg ne egyel csak igyál vagy gyümölcs. Nekem ez kevesebb mint 1 ev alatt -20kg. Gyorsabban ne akarj fogyni. Ugye nem írtad h fiú v lány vagy meg hogy mennyit kellene fogyni, de melle próbálj tornászni is otthon(felulesek,fekvőtámaszok stb..)
2016. máj. 18. 22:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálam az alakformáláson van a hangsúly, még 6 kilót szeretnék zsírból fogyni! ( Mint tudjuk az utolsó pár kilót a legnehezebb leadni)

Én a makró táplálkozásban hiszek, valamint a minimum 2-3 liter mentes víz és zöld tea.

És az életmódváltás!!

Nincs olyan hogy fogyókúra, pláne nem ha tartós eredményt akarsz

2016. máj. 19. 00:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Lassú evés, kis adagok, bármit lehet enni, csak keveset. Alaposan meg kell rágni, tudatosan kell figyelni a pici falatokra, és a sokáig tartó rágásra. Naponta többször enni.

Nassolni is lehet, de azt is csak nagyon megrágva. Nagyon beválik, jobban érzem magam tőle.

2016. máj. 19. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!