15 kilót mennyi idő alatt lehet egészségkárosodás nélkül lefogyni?
78kg vagyok, de szerintem nekem 65 kg körül lenne az ideális. Kb hány hét alatt lehetne ezt leadni?
170cm magas vagyok
Az induló súlyt is figyelembe véve én is kb. fél évet mondok.
#9: ennyi idő alatt nem lehet ennyit zsírból lefogyni! Csak koplalással, és izomból! És az minden, csak nem egészséges!
Az egészséges fogyás mértéke heti 0,5-1 kg.
De 1 kg-mal két esetben lehet egészségesen számolni:
1. Komoly túlsúly (30-40 kg) esetén.
2. Komoly izomtömeg esetén. (Testépítőknél, tömegelés utáni szálkásításkor).
10#: nem, egyaltalan nem koplaltam, egyetlen egyszer sem, a kalkulator szerint kb 2000 kaloria a napi szuksegletem, en 1100 kaloriat eszem naponta es 45 percet futok a het 5 napjan, ami megint a kalkulator szerint kb 400 kaloria egetes, tehat a kaloria differenciam 1 nap alatt: 2500 szukseglet-1100 bevitt az 1400 differencia/nap (hetkoznap, hetvegen nincs futas), azt olvastam 7000 kaloria deficit az 1 kilo zsir fogyas (1 kilo zsir 9000 kaloria ennek 20%a megkotott viz) vagyis a heti kaloria differenciam kb ~9000. Legalabbis igy szamoltam szerintem olyan 1.2 kilot kellene fogynom hetente, vagyis ~10 het alatt kellene 12 kilot fogynom. Ez az elemlet amit elore kiszamoltam, es 12 helyett 14-nel jarok. Ez nekem elegge papirforma eredmeny. Nem teljesen ertem a +2 kilo miert ment le (talan a futas soran tobb eg el mint a tablazat mutatja, mert azert eleg tamposan futok), de van egy tablazatom mikor mit kell elernem es kb tartom az utemet.
A fogyasom telhat az elore szamolt optimalistol nem ter el szignifikansan.
Kozerzetem kivalo, eronletem kivalo es sosem koplalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!