Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem fogyok, ha élvezem a...

Nem fogyok, ha élvezem a diétát? Ez hogy is van?

Figyelt kérdés

Van egy hírhedt diéta (Level), amit az elmúlt 10 évben már többször használtam, általában fontos események előtt, tudom hogy nem tartós, nem csinálhatom sokáig, stb.

Amúgy is állandóan diétázok.

Most megint elkezdtem, és a várt eredmény egyszerűen elmaradt!

Azt eszem, amit leírtak, mint eddig is, de már vagyok olyan rutinos, hogy íze is legyen a kajának. Pl a tejfölbe teszek egy kis fokhagymát, vagy összekeverem a naranccsal, esetleg a tojásból meg a tejfölből csinálok egy tojáskrémet (kis borssal), és szigorúan só nélkül készítek mindent, hogy nagyobb legyen a vízhajtó hatása a diétának.

Most így egész tűrhetően elvagyok, tegnap sem éreztem magam éhesnek, egy nagy pohár teát iszok étkezések mellé, hogy legyen ami kitölti a gyomrom, szóval egyáltalán nem szenvedek, mint általában egy szigorú diéta alatt.

De semmi nasi, semmi bűnözés, nem eszek más ételeket, csak fűszereket használok, de úgy tudom azt lehet.

És ma ráálltam a mérlegre, és jóformán meg se mozdult!

Máskor az első öt nap után látványosan kevesebbet mutat, és most a ruhákon se érzem, hogy fogytam volna.

Mi a fene lehet a baj?!

Akkor fogyok, ha szenvedek, és éhezek, ha ízetlen az étel? De ha megcsinálom, jó íze van, élvezettel eszek, akkor a szenvedéssel együtt elmarad a fogyás is?

Vagy szimplán csak olyan lassú már az anyagcserém, hogy ez a diéta az alapanyagcsere fenntartásomra elég, és nem indul el a fogyás, maximum csak havi 2-3 kg mértékben?

Egyszerűen nem hiszem el!

Annyira elkeseredtem, én már csak akkor fogok fogyni, ha vízhajtó teán élek?

Nagy súlyból kéne leadni, viszonylag gyorsan (műtét előtt), és a mozgás a fájdalmaim miatt ki van zárva.

2016. máj. 10. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg próbálkozhatnál normális diétával. Vízhajtani meg minek? Testépítő vagy, vagy mi?
2016. máj. 10. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom, a műtét miatt nem csak az számít, hogy x kiló legyél, hanem, hogy az is, hogy ezt miből fogytad le, hogyan, és mi lesz a következménye.

Egyébként nagy baromság, hogy nem lehet fogyni, ha ízlik az étel.

Valószínűleg hülyeség a diéta, amit csináltál.

2016. máj. 10. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Ha a hülyeség fájna ..

Akkor fogsz fogyni tartósan és szenvedés nélkül ha megreformálod az étkezésed,a csapból is ez folyik,itt ülsz az internet előtt,tehát ezt tovább nem is fejtegetném .

Vagy jó neked,ha a fontos események előtt pár kilóval kevesebb vagy,de ugyanolyan kövér ? Már bocsánat a kifejezésért,nem hiszem,hogy csinos és fitt voltál akármikor ettől a csodadiétától .

Mozogni az egészség miatt szükséges,nem írtad miylen fájdalmaid vannak,de szinte mindenféle kímélő torna létezik . Ha azt sem lehet ,akkor megnyugtatlak,egy normális étrenddel,nem iylen cosmopolitanból szedett vedett hüyleségekkel le lehet fogyni úgy is,hogy egész nap fel sem állsz a székből .

Te sem gondoltad komolyan,hogy bármit befolyásol ízlik e a kaja amit eszel ..

Ha állandóan diétázol és nagy súlyod van,akkor valamit nagyon rosszul csinálsz .

Lámaság . Nem tudom miért megterhelőbb utánaolvasni,átgondolni,megtervezni az étrendet ,eszerint főzni ,számolni a kalóriabevitelt,mint sanyargatni magad olyan dolgokkal,amik nem hoznak eredményt,vagy nem tartósat.

2016. máj. 10. 12:33
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

És még valami: havi 2-3kg fogyás TELJESEN NORMÁLIS! Ezt nem is értem,hogy mire írod,hogy nem indul el,csak havi 3kg ?

Ez egy lassú folyamat,mint ahogy nem egy hónap alatt szedted fel a "nagy súlyodat" ,amit még mindig nem tudunk mennyi,nem is napok,hetek,hanem hónapok alatt fog lemenni!

2016. máj. 10. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
A műtét miatt vízhajtani és éhezni remek ötlet, az altatóorvosod el lesz ragadtatva, ha egy kimerült és kiszáradt embert rakhat össze műtét előtt.
2016. máj. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!