Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 17 éves,172 cm és 68 kg. Ez sok?

17 éves,172 cm és 68 kg. Ez sok?

Figyelt kérdés
Aránylag elég jól oszlik el a testsúly, van derekam, csak eléggé széles a csípőm és vastagabbak a combjaim. Régebben 64 kg körül voltam, akkor éreztem magam igazán tökéletesnek, csak nem tudom, hogy szerezzem vissza azt a testsúlyt, fogyókúrázáshoz nem vagyok elég kitartó, mert imádom az édességet és szeretek enni.
2010. ápr. 8. 18:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igazából ha fehérneműben állok be a tükörbe, bizony vannak olyan részek, amelyeken változtatnék, de egyébként ez ruhában nem látszik, csak ha nem megfelelő ruhát veszek fel.

De tegyük fel, hogy lenne erőm fogyózni. Mit kéne tennem, hogy leadjam azt az 5 kilót?

2010. ápr. 11. 12:59
 12/12 anonim ***** válasza:
60%

Figyi, ha nem tudod elfogadni magad akkor változtass, mert baromira rossz ha az ember nem szereti magát.

5 kg-t leadni gyerekjáték, ha van egy kis akaraterőd. Napi 1400 kalóriát kellene kb. enned, csak tiszta tápanyagokból (rizs, zabpehely, fehér húsok, tojásfehérje, zöldségek) és naponta sportolni 1 órát maximum 1,5-2 hónapig.

Amikor elérted a megfelelő súlyt akkor továbbra is sportolj és próbálj meg egészségesen étkezni.

2010. ápr. 11. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!