Szobabiciklivel milyen eredmények várhatóak? Tapasztalatok?

Én nem szobabicajozom, hanem igazit tekerek napi 2 órát.
Önmagában a normál tekerés nem sokat ér, csak az egészségmegőrzésben van jelentősége - no meg a napi kalória égetésében.
A kardio edzések, spining nem csak arról szólnak, h tekersz, hanem hogy rimikusan erőből és gyorsaságból hajtod.
Ehhez a szobabicajjal edzésprogramot kellene végezned, de ez irányítás (edző) nélkül elég nehéz.
A normál tekerés nem visz le a hasról semmit - saját tapasztalat. Viszont a kocogás/futás igen, főleg, hogy fokozatosan növeled a terhelést.
A hasizomgyakorlatok is jó hatásfokúak, csak baromi nehezen veszi rá az ember magát. De ha azt mondod minden este a hiradót végighasizmozod, meg lesz a látszatja 2-3 hónap után!

Én 17kg-t fogytam 3 hónap alatt, sport az minden nap 40 perc, vagy 2*40 perc szobabicikli volt jó közepes fokozaton. Én nem izmosodtam tőle, ellenben nagyon szépen leszálkásodtam. Persze szigorú diétán voltam végig. 34-es farmerek feszültek a combomon, most a 29-es méret a tökéletes.
F19

szia, en 2honap alatt eddig 14kilot fogytam.
persze nem csak szobabicajjal. kaloriakra odafigyelek.
nem eszek rizst krumplit tesztat, semmi ilyesmit.. csak hust zoldsegekkel es gyumolcsoket.
napi 1 ora szobabicaj + 20perc RR :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!