Mit vigyek iskolába? SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
1 nap kB.1200 kalóriát eszek/ehetek ahhoz, hogy fogyjak. Na ugye iskolába nem tudom hogy mit vigyek, mert nem akarok kenyeret vinni, mert nagyon magas a kalória benne. Általában 3-ig vagyok suliba.2016. máj. 4. 16:07
1/6 anonim válasza:
Vihetsz gyümölcsöt mondjuk zabkeksszel, zöldséget tojással, müzliszeletet, ha nem túl cukros, felvágottat zöldséggel, joghurtot/túrót zöldséggel/gyümölccsel, ha azonban ragaszkodsz a kenyérhez, tk zsemlét válassz jó sok zöldséggel és hússal/tonhallal pl.
2/6 anonim válasza:
Hát kiló vagy, hány centi. Első dolog azt tisztázni, hogy kell-e fogynod.
3/6 anonim válasza:
Szinte bármit vihetsz. Nem tudhatom, milyen az étrernded, nyilván ahhoz illőt vigyél. S persze olyat (s annyit), amivel jóllaksz. Az első hozzászóló már adott ötleteket. S persze van, aki pl. húst visz rizzsel. A fehér rizzsel is lehet fogyni, ha nem eszel belőle sokat s valljuk be, elég nehéz sokat enni belőle, a testépítőknek is sokszor gond tömegeléskor. Én a barnát szeretem, bár a szénhidráttartalma miatt azt sem szoktam enni, max. mini mennyiségben.
Szinte bármit bedobozolhatsz.
4/6 A kérdező kommentje:
160cm és 56 kg vagyok eddig 1.5-2 kg-ot fogytam ezzel otthon mindig be tudom osztani és nem is vagyok éhes. Egyébként köszönöm a gyors válaszokat. :)
15L
2016. máj. 5. 01:39
5/6 anonim válasza:
Az istenért, ne fogyjál!!! Nem vagy kövér, pont jó vagy! Tönkreteszed magad az 1200 kalóriás nyüvesztő diétával! Fordulj az iskolaorvoshoz, ha szakember véleményét is akarod hallani! Ne vegyél irányt az anorexia felé!!!
6/6 anonim válasza:
Testtömegindexed 21.9 Normál. Még a 25 is normál lenne! Hogy találtad ki, hogy neked fogynod kell!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!