Mit tegyek, hogy kitartsak?
Figyelt kérdés
35-40 kg súlyfeleslegem van. Ebből le szeretnék adni minimum 20kg-t, szeretném, hogy egy kicsi maradjon rajtam. Tudom, hogy nem éppen egészséges de úgy érzeném jól magam. Régebben is szerettem volna lefogyni amikor még "csak" 20-25kg volt rajtam de rögtön feladtam. Egyáltalán nem vagyok kitartó, bármiről legyen is szó én rögtön feladom. Szerintetek mit tehetnék, hogy elérjem a célomat?
19/L
2016. máj. 1. 21:35
1/4 anonim 

válasza:

Ha mástól vársz segítséget a saját gyengeségedre, akkor inkább el se kezdj semmit.
2/4 anonim 

válasza:

Fejben dől el! Ha valóban le akarsz majd fogyni, kitartásod is lesz hozzá. Addig nem. Életmódot válts, csak az az egyetlen járható út. Minden más csak ideiglenes. Ne kényszerként éld meg az étkezést, mozgást, hanem akard azt enni, és edzeni. Ha kényszerként éled meg, és csak kúra szerűen csinálod, soha nem fogsz le!
3/4 anonim 

válasza:

Szia! Ha írsz nekem privátot nagyon szívesen segítek neked és motivállak! :) Én is épp életmódváltásba vagyok,nem kell magam nagyon megerőltetni és van eredmény.
4/4 anonim 

válasza:

Ha egyből feladod dagadt maradsz. Ez nem elég motiváló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!