Szertnék le fogyni 10kg-t tartósan. Hogy csináljam? Amúgy 172cm vagyok és 75kg. (Lány) KoSzíí=)
A legjobb fogyókúra a lisztmentes étrend. Amikor azt gondoltam, az orvosommal együtt, hogy lisztérzékeny vagyok, akkor a lisztmentes kajától leröppent rólam 12 kiló. De amikor kiderült, hogy mégsem vagyok lisztérzékeny, akkor a 12-ből 7 visszajött. Ezt a súlyom tartom 2 éve. De úgy, hogy nem vacsorázom, és pl. csipszet évek óta nem eszem. Most a napközbeni adagjaim csökkentését tervezem, mert bár nem vacsorázom, reggelire meg ebédre rengeteget eszem.
Szerintem minden fogyókúra csak addig hatásos, míg tartják. Nem hiszem, hogy valaki megmarad azon a súlyon, amit fogyással ért el, miután visszaszokott a normál étkezésre.
Sok sikert!
én 175 cm vok,régebben én is 75kg voltam :s.aztán sajnos bekerültem egy koplalós-spirálba amitől óva inténélek,mert 58kgosan elég durván néztem ki :s. azóta megtanultam normálisan enni,csak a jót. :).ajánlom a bodybuilder.hu-n az alapokat-guglizd le :).
emellett mozogj sokat,egyél bármit,de mértékkel. :)
amugy most 60 kg vok és jól érzem magam.a többit te tudodd.a lényeg h ne koplalj,mert később csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!