Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy srácnak ennyi kg normális?

Egy srácnak ennyi kg normális?

Figyelt kérdés

185 cm vagyok, 100-110 kg között valahol (inkább centiben mérek egy ideje). Igazából senki nem mondaná meg, jó az összkép, izom is van rajtam azért rendesen, jó fizikumú vagyok, de néha elgondolkozom rajta, nem-e kéne kicsit leadni.

Hozzáteszem hogy egy korábbi sérülés miatt nem bírnak a térdeim sokat, legutóbb 3 napi, egyenként 2 órás sétától a negyedik napon alig bírtam felállni. :/

26 éves vagyok egyébként.

2016. ápr. 28. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább maximum 90 körül kéne lenned.
2016. ápr. 28. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Csatolj képet, és akkor megmondom.
2016. ápr. 28. 14:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha jól nézel ki és jó az alkatod is, akkor ne foglalkozz ennyire a számokkal.

Nem mindenki ugyanolyan 100 kilóval. Van akinek ez sok, van akinek pont jó.

A 110-et már azért kicsit soknak találom. Azért nem mindegy, hogy 100 vagy 110. 110-zel már nagyon izmosnak kéne lenni, hogy ne legyen sok.

2016. ápr. 28. 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Nemcsak a korábbi sérülés okozza a térdproblémákat.
2016. ápr. 28. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Soknak tűnik, igen. A leírás alapján plusz ha nem kokszolsz, akkor eleve a számok alapján is van fölösleged, persze nem kell mindenkinek szálkásnak lenni. Ha izmos vagy, s egészség szempontjából annyira nem vészes a dolog, akkor eldöntheted, jó-e ez neked így. De ha pl. van 10 kiló háj a hasadon, akkor már jobb lenne fogyni.
2016. ápr. 28. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem számítsd ki BMI Kalkuélátorral az ideális testsúlyodat! [link]
2016. ápr. 28. 16:57
 7/8 anonim válasza:

A BMI fasság.

Ha a tükör jó akkor nem kell fogyni. De ha meginogsz mint most akkor jöhet a szálkásító étrend + kondi

2016. ápr. 28. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nagyon sportos, vagy még inkább testépítő lennél 10-12% testzsírral, akkor egy olyan 90-92 kilóra azt mondanám, hogy na, biztos szuper. De azt te senkinek ne akard bemesélni büszkén, hogy te 100-110 kilóval nem tűnsz elhízottnak, mert az vagy.

Az más kérdés, hogy te jól érzed magad a bőrödben, elégedett vagy magaddal. És ez a fontos.

2016. ápr. 29. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!