23kg ot hogy fogyjak le?
Lassan.
Odafigyelve kezdj el sportolni tudatosan étkezni. Semmi zsíros, szénhidrát dús, nulla nasi kola ilyenek.
Kérj segítséget,(dietetikus)mert anélkül nem fog menni.
Alapvetően kell az étrendet megváltoztatni,és azt következetesen tartani.
Mozogni is, naponta, kezdeni könnyű séta, esetleg kocogás, legjobb az úszás, mert a plusz kilók ott nem terhelik az izületeket, és élvezed is a mozgást.
Ne akarj gyorsan fogyni, mert a jojo effektus beindul, és több leszel majd mint most.
ha sikerül lefogynod, sem szabad visszatérned a korábbi életmódhoz, mert akkor minden hiába.Kitartás és hajrá!
(én 13 kilót egy év alatt fogytam le)
" Kérj segítséget,(dietetikus)mert anélkül nem fog menni. "
Hülyeség, menni fog egyedül is. Én 180cm voltam és 102kg, 4 hónap alatt lementem 86ra, persze 80ig nem akarok megállni. A lényeg, hogy naponta 2x egyél átlagos mennyiségű BÁRMILYEN kaját legkésőbb este 6ig. Utána csak vizet igyál. Gyalog menj a suliba és gyalog is menj haza. Ennyi. Én ettől fogytam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!