Mennyit kéne még fogynom? (kép)
175 cm magas vagyok, 60 kg, 16 éves lány. Nem érzem jól magamat a bőrömben, és mivel siralmasan rosszul tudom felmérni a saját kinézetemet, ezért kérem a segítségeteket. A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Jó csaj vagy ne fogyj
Ha valamit nagyon akarsz, akkor inkább mozogj valamit. Jóga akár. Az ad önbizalmat, meg állóképességet. Utóbbi magában is jó érzés.
Szia!
Igen kéne.Combról tuti.Biciklizés,futás ,s helyes étkezés mellett könnyen fog menni és erősödni is fogsz.amúgy abszólút nem vagy kövér.Tablettákat ne szedj.Hasra erősíts rá picit,onnan fogyni nem kell csak csinál naponta 100-120 felülést ha gyengébb vagy 2 naponta 50 körül ahogy érzed s helyes étkezés mellett fél,egy hónap alatt kicsit izmos,s formás lesz.Hajrá!
Már elnézést, de ki a fene lát ezen ZSÍRT?? A bordái kivannak a csajnak -_-
A forma meg: A mell és fenék 90%-a zsír. Ilyen egyszerűen. Sporttal nem lesz melle, se csípője.
Szóval inkább tömegnövelés (zsírral és izommal).
17-es
Miért ne lenne. Egy igazán nőies alak a széles csípő keskenyebb derék. Mellesleg nem mindenki(én sem) szereti a nagyon karcsú lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!