Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jogosan kelt fel a gyomrom...

Jogosan kelt fel a gyomrom minden éjjel azzal, hogy majd kilyukad az éhségtől? Felháborít!

Figyelt kérdés

Televacsorazom magam lefekves elott (feherje,zsir,zöldség)!

Ennek ellenere ejjel mardoso ehseg költ fel! Muszaj vagyok enni... hajnalban mar korgo gyomorral ebredek! 28 l 168 cm 55 kg

2016. ápr. 25. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ez így van, akkor rossz ételt eszel. Egy laktató vacsora után még reggel sem lesz az ember igazán éhes.
2016. ápr. 25. 22:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Napi összkcal kb 1600

Vacsi ebből kb 300-400

Zöldseg. Cottage cheese 200g + magvak,sajt kb este 8-9 ora kozott. Tenyleg nem ertem, es rettentoen bosszant!

2016. ápr. 25. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha hamar kiürül a gyomor, akkor ez érthető. Ezért kell megtömni a gyomrot kis kalóriatartalmú anyaggal, pl. káposztafélék, cékla stb.
2016. ápr. 25. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyen picike vacsorától én éjfél után szoktam volt enni... Pedig a vacsora előtt 3-4 órával hatalmas ebédem volt (ezért is tudtam 400 kcalt enni, mivel eleve nem voltam még éhes vacsoraidőben. éhesen 400 kcal után kopog a szemem).

Jó, különbözőek vagyunk, fogalmam sincs, neked mi a megfelelő elosztás, csak közlöm, hogy amit írsz, az annyira nem meglepő, nyilván neked nem így jó.

De te is kemény diónak látszol, mint én, mert azért a vacsorád későn is van, az összetétele is jó, laktató, s nem is eszel nagyon keveset egy nap. Nem tudom, mennyire vagy aktív, az igaz, de ennyivel sok izmos, magas férfi testépítő még vígan szálkásít. Míg alacsony, nem izmos nők éheznek ugyanennyivel s nem alszanak jól, ezt nem rád írom, hanem magamra pár hónappal ezelőtt... Vannak kemény helyzetek, amikor a falnak mész attól, hogy a tested kiborul egy csepp deficittől s nem hajlandó rendesen működni. Nem kicsit idegesítő, főleg, ha évekig csinálja, te pedig a legjobb étrendeket és trükköket alkalmazod és tapasztalod ki, hiába. Illetve nemhiába, csak olyan, mintha 9 zár lenne a fogyáshoz vezető kapun s egy-egy igen jó, másoknak könnyű sikert hozó trükkel mindössze egyetlen zárat nyitsz ki...

Személy szerint egyébként dobnám a magokat (sokunkat nem laktatnak jól, de kalóriadúsak), én a sajtot is (ugyanabból az okból, az összetétele ellenére nem az igazi), SOK zöldséget ennék (nem tudom, te mennyit) és tojást, ami nekem a szuperlaktató ételem, de lehet, hogy neked ez a cottage cheese (amit egyszer csak azért megkóstolok, hogy megtudjam, mi az, bár az életmódomba nem passzol).

Lehet, hogy a napod többi részével van gond. Én napi 5 étkezés és 1600 kcal mellett csak kivételes együttállások esetén nem éheznék nonstop. Ugyanez van akkor, ha sok a szénhidrát. Nekem úgymond "vacsora stílusban" (fehérje, zsír, zöldség) kell ennem mindig, ha fogyni akarok, s az sem mindegy, hogy mikor.

Bár az nem tuti, hogy te fogyni akarsz, elég szimpatikusak a számaid, rajtam bezzeg van felesleg jócskán. Amúgy mindegy, azt is ismerem, mennyire könnyű éhezni kalóriaegyensúlyban vagy enyhe kalóriatöbbletben (nekem erős kalóriatöbbletben is sikerült, 25-30 kiló felesleg mellett).

Tuti változtatni kéne valamin. Akár több evés, több mozgás?

2016. ápr. 25. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
#3: Biztos van, akinek az működik. Nálam ez a kalória, az nem baj, ha minimális a térfogat, sőt, sokkal jobban jóllakom azzal, mint kalóriaszegény dolgokkal, mert azokkal konkrétan soha. Idegesítő ám, ha megeszem egy kiló ételt és tele gyomorral éhezem...
2016. ápr. 25. 22:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat! Annyira vagyok aktiv sajnos, h irodai munka + max. napi egy ora seta! Napi minimum 6szor eszek reggelre zabkasat magvakkal, tizorai joghurt zöldseg, ebed lassu ch + hus vagy tojas + zöldseg! Uzsonna tk kenyer turo zöldseg vacsit mar irtam! Szegyenlem

Magam mikor masok harmada ennyivel sosem ehesek az en hasam meg fekete lyukent szolgal! Ja es napi 2-3 l sima viz!

A zöldsegeket nyersen eszem es szinte erzem ahogy szivja el az energiat h meg tudjam emeszteni....

2016. ápr. 25. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne mérd magad másokhoz, s nem mindenkinek elég a harmada, sőt, az csak az önagymosottaknak "elég", az DURVA koplalás!

De ha nem hízol s telik rá (a pluszkalóriák azért elég olcsón kijönnek, ha már az alap tápanyagbevitel megvan), miért baj, ha akár duplaannyit eszel, mint más?

Az aktivitásod nem is olyan rossz, sokan semennyit sem mozognak, a te mozgásod pedig azért valami.

Még nem írtad, hogy mi a célod (fogyás, súlytartás... nemcsak fogyni vágyók írnak ide) s ebben akadályoz-e, ha eleget eszel az egész napos jóllakáshoz. Mert ha igen, akkor továbbra is az étrendváltoztatást tudom ajánlani, laktatóbb ételek kellenek vagy más időzítés vagy mindez együtt.

2016. ápr. 26. 12:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Celom a sulytartas, se fogyni se hizni nem akarok.

Csak olyan jo lenne ellenni min. 4 oran at ehseg nelkul, de legalabbis ejszaka nem enni, egeszsegtelennek tartom..

Pl. Reggelizek 350 kalorianyi zabkasat fel liter folyadekkal. Utana majd kidurranok a jollakottsagtol. Örülök h delig tuti elleszek... Majd hirtelen 2 ora mulva mardoso ehseg tör ram. Megiszok fel liter vizet,hatha csak szomjas voltam, de mihelyst ater a viz rajtam, mar szedülök az ehsegtől....

Hatha egyszer elmulik magatol!

2016. ápr. 26. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!