Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak ma, hogy a...

Mit csináljak ma, hogy a legjobbat hozzam ki a napból?

Figyelt kérdés

Ma megettem:

2 db zsömlét (tarja, saláta)

1 db zöld almát

és 1861 kcal-nyi édességet (csokis és citromos nápolyi, puszedli)

18 vagyok

170 cm és 102 kg.

tesin futottam gyorsan 800 m-t.

Tudom, hogy nem ezt kellett volna enni, nem eszek ilyet minden nap. Tehát mit csináljak, mennyit mozogjak, mit egyek stb hogy ne hízzak ma?

Ne gyertek azzal, hogy holnaptól folytassam és egy nap nem számít. Nekem igenis számít.

Köszi a válaszokat!

2016. ápr. 21. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el órát gyalogolni! Tempósan. Ennyit tudsz tenni, meg hogy ma már nem eszel több "moslékot". Egy nap alatt egyébként nem lehet elhízni...
2016. ápr. 21. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Regisztrálj be a KalóriaBázis.hu-ra ott szépen felvésed az elfogyasztott kajáidat is, + azt is amit eddig futottál, a program majd mutatja, hogy a 800 m futással mennyit kcal-t égettél el, és rögtön ki tudod számolni, hogy mennyit kell még futnod, hogy a napot kcal-deficittel zárd!!!
2016. ápr. 21. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként ha azt mondod, hogy az egy nap is számít, akkor ez jusson eszedbe akkor is, amikor magadba tömöd a zsömlét és egyéb hülyeségeket!
2016. ápr. 21. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Bringára fel! Letekersz 40-50 km-t, az sötétedésig simán belefér... És ma ne egyél több szénhidrátot, csak zöldség formájában.
2016. ápr. 21. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!