Szerintetrk 165 cm hez jó 45,5 kg?
Figyelt kérdés
Fogyókúrával és futással vittem véghez, 53,7 kg mal kezdtem.2016. ápr. 20. 21:56
1/18 anonim 

válasza:

Miért akar minden tinédzser anorexiásan sovány lenni? Ez már alultápláltság!!
2/18 anonim válasza:
Simán mehetsz vállalni szerepet mint zsidó a 2.vh-ban xd
3/18 Eszter76 válasza:
Neeeeem!!! Az borzasztó kevés!!! Mi bajod volt az 53 kg-mal??? Gyorsan hízd vissza!!!
4/18 anonim 

válasza:

Kevésnek tűnik. Ha többel kicsit hájas voltál, akkor szedj fel izmot...
5/18 A kérdező kommentje:
Kövér voltam. Most már akkor nem vagyok az? (Kérdezem)
2016. ápr. 20. 23:09
6/18 anonim 

válasza:

Csatlakozom az Előttem szólókhoz. Ez már a kórosan sovány kategória. Normál zsír-izom arányt feltételezve 58-59 kg lenne az ideális, az ideális tartomány 52-65 közt. A még éppen egészséges kategória 47 kg-nál kezdődik.
Az, hogy kinek mi a szép, az szubjektív. Az egészség már nem követi a trendet. A kóros soványság ugyanolyan egészségtelen, mint a súlyos elhízás!
7/18 anonim 

válasza:

Nem lehettél azzal a súllyal kövér! Két lehetőség van.
1. Testképzavar, és a szükséges zsír mennyiséget is feleslegnek gondolod.
2. Skinnyfat vagy. Ebben az esetben nem a fogyás a megoldás, hanem az izomtömeg növelése.
8/18 anonim 

válasza:

Komolyan mondom, hogy el kéne kezdeni az iskolákban felvilágosító előadásokat tartani az anorexiáról.
9/18 anonim válasza:
Nyugi. 160cm és kb. 45kg vagyok én is. Ez egyáltalán nem kórosan sovány. Én nem fogyással lettem 45kg, szimplán ilyen az alkatom. Semmi bajom (úgy értem: nem vagyok anorexiás)! Azt viszont nem tudom megérteni, hogy Te minek fogytál le....
10/18 anonim 

válasza:

#9:,Ne felejtsd el, hogy 5 centivel alacsonyabb vagy! Így bár súrolod a határt, de beleesel a még egészséges kategóriába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!